Τα πόδια σου φωνάζουν πως πρέπει επιτέλους να αλλάξεις ξυραφάκι

11:18 27/9/2020 - Πηγή: iPop

Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν το ξύρισμα ως λύση για να απαλλαγούν από τις περιττές τρίχες σε διάφορα σημεία του κορμιού τους. Ξέρεις, όμως, πότε πρέπει να αλλάξεις ξυραφάκι;

Μπορεί το ξύρισμα -ειδικά των ποδιών- να θεωρείται εύκολη υπόθεση, όμως μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί και τόσο. Για να λέμε την αλήθεια δεν είναι πάντα πετυχημένο έτσι; Κι αυτό όχι γιατί κάνεις κάτι λάθος και αφήνεις τρίχες αξύριστες, αλλά διότι μπορεί πολύ απλά να μην αλλάζεις συχνά ξυραφάκι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό

για την υγιεινή των ποδιών σου.

Πότε πρέπει να αλλάξεις ξυραφάκι;Μόλις δεις πως δεν κάνει καλά την δουλειά του: Αν έχεις παρατηρήσει ότι το ξυραφάκι που χρησιμοποιείς δεν σου δίνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς καλό θα ήταν να το πετάξεις και να πάρεις ένα άλλο.Κόβεσαι συχνά; Αν κόβεσαι αρκετά συχνά την ώρα που ξυρίζεσαι, ενώ ορκίζεσαι πως είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική καλό θα ήταν να αλλάξεις ξυραφάκι γιατί αυτό φταίει. Ίσως έχει φθαρεί και έτσι δεν μπορεί να σου δημιουργεί πρόβλημα.

FreepikΔεν θυμάσαι πόσο καιρό το έχεις; Έχεις ξεχασμένο ένα ξυραφάκι που κάποτε είχες χρησιμοποιήσει αλλά δεν θυμάσαι πότε; Μην το εμπιστευτείς μπορεί να σου κάνει ζημιά.Βλέπεις πως έχει ίχνη σκουριάς; Μακριά! Μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιήσεις αυτό το ξυραφάκι γιατί σίγουρα θα βλάψεις την επιδερμίδα σου. Μπορεί, μάλιστα, να πάθεις ακόμα και κάποια σοβαρή μόλυνση.

Σημείωση! Βέβαια, αν δεν θες να παιδεύεσαι συνεχώς και αλλάζεις ξυραφάκια μπορείς να εμπιστευτείς και κάποια άλλη μέθοδοι αποτρίχωσης. Υπάρχουν άλλωστε πολλές οι οποίες θα σου χαρίσουν πιο βελούδινο δέρμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα πόδια σου φωνάζουν πως πρέπει επιτέλους να αλλάξεις ξυραφάκι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα