Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William στο οικογενειακό τους ντεμπούτο των Χριστουγέννων ως Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας – Τις εντυπώσεις κλέβει για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Louis

11:01 26/12/2022 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William επέστρεψαν σε μια παράδοση της βασιλικής οικογένειας αυτά τα Χριστούγεννα και έκαναν το οικογενειακό ντεμπούτο τους. Η οικογένεια της Ουαλίας συγκεντρώθηκε ξανά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham Estate για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη γιορτινή αυτή ημέρα.

Η

εμφάνιση αυτή σηματοδότησε την επιστροφή της παραδοσιακής βασιλικής χριστουγεννιάτικης εκδρομής, αφού η οικογένεια γιόρτασε χωριστά τα τελευταία δύο χρόνια εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Το ντεμπούτο ήταν επίσης η πρώτη χριστουγεννιάτικη έξοδος για τον William και την Kate, ως Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο βασιλιάς Κάρολος έδωσε επίσημα τους τίτλους στον μεγαλύτερο γιο και τη νύφη του μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον Σεπτέμβριο.

Πώς θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Βασίλισσα Ελισάβετ;

Οικογενειακά Χριστούγεννα για Kate – William

Το ζευγάρι —μαζί με τα τρία παιδιά του, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte, και τον πρίγκιπα Louis — ενώθηκαν με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’, την Camilla και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας για τη χριστουγεννιάτικη τελετή στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Norfolk. Αν και ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έκαναν το ντεμπούτο τους την ημέρα των Χριστουγέννων το 2019, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ολόκληρη η πενταμελής οικογένεια συμμετείχε στον εορταστικό περίπατο στην εκκλησία.

View this post on Instagram

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Φτάνοντας στην εκκλησία, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εντυπωσίασε τους πάντες με το πράσινο παλτό που επέλεξε να φορέσει. Η κομψή Kate συνδύασε το ντύσιμό της με ασορτί καπέλο και σοκολατί καφέ μπότες, γάντια και τσάντα, ενώ η πριγκίπισσα Charlotte φόρεσε κόκκινα για τη χριστουγεννιάτικη έξοδο. Εν τω μεταξύ, οι τρεις άνδρες της οικογένειας επέλεξαν μπλε σύνολα – ενώ ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας George φορούσαν κοστούμια με γραβάτες, ο πρίγκιπας Louis φορούσε ένα παλτό πάνω από σορτς και κάλτσες για το γόνατο.

Ωστόσο, αυτό που έγινε και πάλι θέμα συζήτησης ήταν η ξεκαρδιστική συμπεριφορά του πρίγκιπα Louis. Ο 4χρονος γιος πιάστηκε από το χέρι της Kate σε μια γενναία προσπάθεια να την κάνει να σταματήσει να μιλάει, καθώς η μαμά του χαιρετούσε τους καλοθελητές έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής.

View this post on Instagram

A post shared by The Princess of Wales (@kate_babykins)

Οι φετινές παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Camilla, είχαν ανακοινώσει πως φέτος ότι θα φιλοξενούσαν τα Χριστούγεννα στο Sandringham, το αγαπημένο εξοχικό κτήμα της βασίλισσας Ελισάβετ στο Norfolk, τηρώντας τη μακρόχρονη παράδοση της οικογένειας.

Μετά την εκκλησία, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο Sandringham για ένα μεσημεριανό γεύμα με ψητή γαλοπούλα και στη συνέχεια πουτίγκα φρούτων στον ατμό, προτού καθίσουν όλοι για να παρακολουθήσουν την πρώτη χριστουγεννιάτικη ομιλία του Βασιλιά Καρόλου.

Η Kate Middleton ξεκίνησε επίσης μια νέα βασιλική παράδοση. Στις 15 Δεκεμβρίου, φιλοξένησε τη δεύτερη ετήσια συναυλία της με τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Αβαείο του Westminster, η οποία μεταδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση ήταν οικογενειακή – η πριγκίπισσα παρευρέθηκε με τον πρίγκιπα William, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla κάθισαν επίσης στην πρώτη σειρά για τη λειτουργία.

Φυσικά, η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε έντονα αισθητή κατά τα πρώτα Χριστούγεννα από τον θάνατό της.

«Μας υπενθύμιζε τη σημασία της πίστης, της φιλίας και της οικογένειας»: Η συγκινητική ομιλία της Kate Middleton για την βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William στο οικογενειακό τους ντεμπούτο των Χριστουγέννων ως Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας – Τις εντυπώσεις κλέβει για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Louis εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα