Emily In Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 4η σεζόν – Ποια θα είναι η υπόθεση και ποιο το πιθανό cast των ηθοποιών;

15:08 25/12/2022 - Πηγή: iPop

H τρίτη σεζόν του «Emily in Paris» έκανε επιτέλους πρεμιέρα! H επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του Netflix αποτελεί γεγονός εδώ και μόλις λίγες ημέρες και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη παρακολουθήσει μανιωδώς (σχεδόν) όλα τα επεισόδια μέχρι τελικής πτώσης, τρώγοντας μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Και έρχεται μετά εκείνη η γνωστή νοσταλγία,

και αναρωτιέσαι πώς θα περάσει ο καιρός μέχρι να βγει η επόμενη σεζόν;

Τα outfits που λατρέψαμε από το «Emily in Paris», το κρυφό μήνυμα και η αποκαλυπτική λεπτομέρεια της 3ης σεζόν!

Η 3η σεζόν των 10 επεισοδίων, τελειώνει αφήνοντας εμάς αλλά και την Emily, μετέωρους όσον αφορά τη σχέση της με τον αγαπημένο μας σεφ, Gabriel. Όπως πολύ σωστά είπε και πρωταγωνίστρια Lily Collins σε μια συνέντευξή της στο EW «θα θέλαμε να έβγαινε η τέταρτη σεζόν αμέσως», και σίγουρα δεν είχε άδικο. Για εσένα λοιπόν που ανυπομονείς ήδη για τη συνέχεια, παρακάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για την τέταρτη σεζόν του «Emily in Paris».

Όλα όσα γνωρίζουμε για την τέταρτη σεζόν του «Emily in Paris»Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας

Ευτυχώς, δεν θα περιμένουμε πολύ για μια ανακοίνωση, γιατί έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το Emily in Paris θα επιστρέψει πράγματι για τέταρτη σεζόν.

Η Lily Collins – η οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο της σειράς, υποδυόμενη την Αμερικανίδα στο Παρίσι, Emily Cooper – μοιράστηκε τα νέα με τους followers της σε μια ανάρτηση στο Instagram νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

Είναι επίσημο! Η Emily in Paris επιστρέφει για άλλες δύο σεζόν – Όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα επεισόδια

«Ξύπνησα νωρίς για να σου δώσω μερικά πολύ συναρπαστικά νέα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. «Η Emily in Paris επιστρέφει για την 3η σεζόν… και για την 4η!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω αν στην Emily θα άρεσε ή θα μισούσε αυτό το ρούχο της ανακοίνωσης, αλλά θα ούρλιαζε σε κάθε περίπτωση. Σας αγαπώ πραγματικά όλους, ευχαριστώ τόσα πολύ για την απίστευτη υποστήριξη. Σοβαρά δεν μπορώ άλλο να περιμένω»

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Όσον αφορά μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Αλλά μπορούμε να κάνουμε μερικές εικασίες. Τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη σεζόν έχουν κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, ακριβώς πάνω στην ώρα για binge watching στις γιορτές, οπότε δεν θα εκπλαγούμε πολύ αν η τέταρτη σεζόν ακολουθήσει την ίδια τακτική. Τα κακά νέα είναι βέβαια πως αν ισχύει αυτό το σενάριο, θα πρέπει να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο!

Γνωρίζουμε επίσης μέσω του Variety, ότι η τρίτη και η τέταρτη σεζόν γυρίστηκαν ταυτόχρονα, οπότε θεωρητικά δεν θα πρέπει να υπάρχουν καθυστερήσεις – όλα εξαρτώνται από το πότε το Netflix αποφασίσει να κάνει τις απαραίτητες ανακοινώσεις.

Ποιο είναι το σενάριο της νέας σεζόν;

Όσο για το τι μπορεί να συμβεί στη σειρά, μετά το τέλος της τρίτης σεζόν, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι. Έπειτα από χρόνια αναμονής, ο δρόμος φαίνεται επιτέλους ανοιχτός για τον Gabriel και την Emily να είναι επιτέλους μαζί (αν εξαιρέσουμε βέβαια την εγκυμοσύνη της Camille).

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Forbes, ο προϊστάμενος του σόου Dareen Star αποκάλυψε ότι δεν έχει «σταθερή ατζέντα» όσον αφορά το πόσο θα διαρκέσει το σόου, επομένως η ιστορία φαίνεται πως δεν έχει προκαθορισμένο σενάριο.

«Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο ότι ανακαλύπτεις τόσα πολλά κάνοντας τη σειρά, καθώς ο κόσμος των χαρακτήρων συνεχίζει να εξελίσσεται», είπε, πριν προσθέσει: «Με την Emily, βλέπω ευκαιρίες για συνεχή δημιουργία».

View this post on Instagram

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Ποιο θα είναι το καστ της τέταρτης σεζόν;

Η Emily στο Παρίσι δεν θα ήταν η Emily στο Παρίσι χωρίς την… Emily. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Με τόσα πολλά στον αέρα από άποψη σεναρίου και ερωτήσεων που χρειάζονται απάντηση, θα πρέπει να συναντήσουμε με βεβαιότητα τους Gabriel , Camille και Alfie για να λάβουμε μια ικανοποιητική λύση στην τελευταία ανατροπή της τρίτης σεζόν.

Φυσικά, η καλύτερη φίλη και συγκάτοικος της Emily, Mindy δεν θα μπορούσε να λείπει, οπότε έχουμε κάθε λόγο να υποψιαζόμαστε ότι θα δώσει το παρών. Εξάλλου, η Emily θα χρειαστεί την κολλητή της, καθώς έχει ακόμα να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις.

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να ζήσεις σαν την Emily in Paris!

View this post on Instagram

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Με την εργασιομανή στάση της, το αφεντικό της Sylvie και οι συνάδελφοι Julian και Luc θα πρέπει επίσης να μας δώσουν κάτι περισσότερο από ένα απλό guest. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε επίσης και νέους χαρακτήρες, είτε πρόκειται για κάποιο νέο ερωτικό ενδιαφέρον της Emily, είτε για άλλους αντιπάλους στον κόσμο του μάρκετινγκ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Emily In Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 4η σεζόν – Ποια θα είναι η υπόθεση και ποιο το πιθανό cast των ηθοποιών; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily In Paris, Όλα, – Ποια,Emily In Paris, ola, – poia