«Το έβαλα στην τσέπη»: Η Olivia Colman αποκαλύπτει ποιο είναι το αντικείμενο που «έκλεψε» απ’ τα γυρίσματα του «The Crown»

12:02 3/1/2023 - Πηγή: iPop

Η Olivia Colman κατάφερε να «κλέψει» και να κάνει δικό της ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο από τα ανάκτορα του Buckingham, λίγο πριν αφήσει πίσω της το παλάτι, αλλά και τον ρόλο της ως βασίλισσα Ελισάβετ στην αγαπημένη σειρά του Netflix, The Crown. Τι ήταν αυτό που πήρε απ’ το σετ της σειράς για ενθύμιο;

Η βραβευμένη με Όσκαρ

ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε τη Βασίλισσα Ελισάβετ II  στην τρίτη και τέταρτη σεζόν του The Crown του Netflix, κατάφερε να αποσπάσει ένα ιδιαίτερο ενθύμιο προτού αφήσει πίσω της οριστικά τα Ανάκτορα του Buckingham.

Τι «έκλεψε» η Olivia Colman από το The Crown;

Η τρίτη σεζόν της σειράς ξεκινά με την Olivia να κοιτάζει ένα γραμματόσημο με το πρόσωπό της, όπως αποδεικνύεται, η σκηνή δεν απέχει πολύ από την πραγματική ζωή.

Όπως είπε η Olivia Colman στο «The Graham Norton Show» τα πρώτα γυρίσματα που συμμετείχε για τη σειρά ήταν όταν καθόταν στο γραφείο της και έφτασε ένα γράμμα όπου επάνω είχε γραμματόσημο με το πρόσωπο της βασίλισσας και καθώς οι συντελεστές της σειράς κοιτάζουν όλες τις λεπτομέρειες, εξήγησε ότι το γραμματόσημο ήταν με το δικό της πρόσωπο ως βασίλισσα και όχι της Ελισάβετ.

The Crown: Έντονες αντιδράσεις για τις σκηνές με το σώμα της νεκρής Diana στην 6η σεζόν – Πώς ένιωσε το καστ στα γυρίσματα;

«Την πρώτη μου μέρα στο The Crown, που το επεισόδιο αφορούσε τα θέμα στα οποία έπρεπε να μπει σφραγίδα, υπήρχε ένας φάκελος στο γραφείο και είχε το πρόσωπό μου σε ένα γραμματόσημο».

Des Willie/Netflix – Τι έκλεψε η Olivia Colman από το The Crown

Αφού το θαύμασε η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που μου είπε: “Δεν μου επιτρέπεται να το κάνω, αλλά πάρε αυτό”» κι έτσι η Colman πήρε το γραμματόσημο με το πρόσωπό της και το έβαλε στην τσέπη της.

«Μην ανησυχείς μαμά, θα σου επιστρέψω τον τίτλο όταν θα γίνω βασιλιάς»: Αυτά ήταν λόγια του William στην Diana μετά τον χωρισμό της με τον Κάρολο – Οι νέες αποκαλύψεις από τον Andrew Morton

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο Όσκαρ που απέσπασε το 2019 για το ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite». Όπως είπε στον οικοδεσπότη του σόου το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου το έχει στο ντουλάπι.

«Αισθάνομαι ότι είναι κάπως επιδεικτικό να το έχω έξω. Ήταν έξω τον πρώτο χρόνο, αλλά νομίζω ότι μετά από αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις, να ξεχάσεις ό,τι συνέβη και να συνεχίσεις να δουλεύεις» ανέφερε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Το έβαλα στην τσέπη»: Η Olivia Colman αποκαλύπτει ποιο είναι το αντικείμενο που «έκλεψε» απ’ τα γυρίσματα του «The Crown» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα