Φινάλε εκπομπών: Τα δάκρυα και οι συγκινητικοί αποχαιρετισμοί των παρουσιαστών

18:46 9/7/2021 - Πηγή: iPop

Το φινάλε των εκπομπών την Παρασκευή ήταν συγκινητικό… Σκορδά- Λιάγκας αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που δεν θα είναι απ’ τη νέα σεζόν στην εκπομπή τους, η Κατερίνα Καραβάτου είπε οριστικό αντίο στους ΚουΚου, η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το κοινό με δάκρυα στα μάτια και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου είπε on air ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Snik.

Ποιες εκπομπές συνεχίζονται και του χρόνου

και ποιες σταματούν;

Δες τα highlights απ’ το φινάλε των εκπομπών που αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή

Σκορδά και Λιάγκας

Οι παρουσιαστές αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά από χρόνια συνεργασίας, τον ευχαρίστησαν για όλα και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του.

«Φτάσαμε στο τέλος! Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα να σας ευχαριστήσουμε όλους. Μία χρονιά ιδιαίτερη, ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και μπροστά από τις κάμερες και πίσω. Και τα παιδιά που δουλεύουν νυχθημερόν με όλες αυτές τις δυσκολίες φέτος. Να ευχαριστήσουμε το κανάλι…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας:

Καλή επιτυχία στον Δημητρό για τα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα. Δημήτρη να πας καλά. Σε αγαπάμε πολύ, είσαι φίλος μας πολύ. Εμένα δεν μου αρέσουν οι δακρύβρεχτες και μεγάλες κουβέντες. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά

Δανάη Μπάρκα

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είδαμε πάρα πολλούς ανθρώπους που συνέβαλαν πάρα πολύ. Στην αρχή όλο αυτό ήταν μια τρέλα. Το να δώσουν δηλαδή το τιμόνι της εκπομπής σε ένα κορίτσι που δεν ήξερε καν να κοιτάει την κάμερα. Στο τέλος όλης της σεζόν κάτι έμεινε και ελπίζουμε να σας κρατήσαμε πολύ ωραία συντροφιά. Είναι πάρα πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσουμε. Κάθε πρωί ερχόμουν στο καμαρίνι με τις ανασφάλειες και τους φόβους μου και με έκαναν τα ξεχνάω όλα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είστε η πιο μεγάλη αγκαλιά που θα μπορούσα να βρω στην ελληνική τηλεόραση. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Μετά από αυτή τη σεζόν είμαι σίγουρα καλύτερος άνθρωπος χάριν σε εσάς και σε όλους», είπε η Δανάη Μπάρκα συγκινημένη ενώ στο στούντιο βρέθηκαν οι δύο πιο αγαπημένοι της άνθρωποι, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Το Πάμε Δανάη θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν στο MEGA.

Θυμήσου εδώ την πρεμιέρα της εκπομπής.

Κατερίνα Καραβάτου

«Σήμερα ξεκινάει η τελευταία εκπομπή της σεζόν και η τελευταία εκπομπή της «Φωλιάς των Κου Κου» μετά από 4 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου-Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου-Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου-Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, ανακοινώνοντας πλέον κι επίσημα ότι η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί.

Αναφερόμενη σε όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε το τελευταίο διάστημα, η παρουσιάστρια είπε συγκινημένη:

Πέρασα πάρα πολλά στάδια τις τελευταίες μέρες, ας μη γελιόμαστε, και όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες -τουλάχιστον από μένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική, πολύ ευφάνταστη και πολύ πλούσια Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν! Πένθησα! Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με έναν συγκινητικό τρόπο, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν ενώ δεν δίστασε να πει πόσο πολύ εκτιμά τη στήριξή τους σε όλες τις στιγμές που πέρασε:

Όταν με βλέπατε στενοχωρημένη ή χαρούμενη ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά και νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, άγχος, έχουμε αγάπη και προσπαθούμε. Και έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη, μας κρατάνε από το χέρι

Παράλληλα, έκανε αναφορά στον Snik, μιλώντας για το τραγούδι της εκπομπής:

Λοιπόν, με αφορμή το σήμα της αρχής, το τραγούδι που ακούσαμε και ακούμε κάθε φορά που ξεκινάει η εκπομπή, θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη. Στον Snik, όπως τον γνωρίζεται εσείς, που μπήκε στη διαδικασία, άνοιξε το στούντιο του, που έφερε τους μουσικούς παραγωγούς, που το έζησε από την αρχή, με άφησε να το τραγουδήσω. Κατέληξε κάπως σαν κλαρίνο – μπουζούκι μπορώ να πω, οπότε μας έκανε τη χαρά να το πει ο ίδιος. Είναι όντως το τραγούδι του Snik. Ευχαριστούμε Σνίκαρε. Σ ’αγαπάμε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Pop Up δεν θα προβάλλεται του χρόνου και αναμένεται να μάθουμε το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Θυμήσου εδώ την πρεμιέρα της εκπομπής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φινάλε εκπομπών: Τα δάκρυα και οι συγκινητικοί αποχαιρετισμοί των παρουσιαστών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα