Η Chrissy Teigen έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα για την κόρη της, Luna, που έγινε 5 ετών!

16:49 14/4/2021 - Πηγή: iPop

H κόρη της Chrissy Teigen και του John Legend έγινε 5 ετών και η μητέρα της το γιορτάζει με μια σειρά από πολύ γλυκές αναρτήσεις στο Instagram!

Η Chrissy Teigen γιόρτασε τα 5α γενέθλια της κόρης της Luna δημοσιεύοντας αρχικά μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της Luna, όπου έγραψε στη λεζάντα: «Το όμορφο, ευγενικό, αστείο, έξυπνο, απίστευτο

κοριτσάκι μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινες 5 σήμερα!!! Σ’ ευχαριστώ για 5 πραγματικά τέλεια χρόνια. Η κόρη των ονείρων μας».

Ο μπαμπάς John Legend μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία στον λογαριασμό του, καθώς και μια πραγματικά ξεχωριστή selfie εκείνου και της κόρης του. «Το μωρό μας είναι τώρα 5», έγραψε την ανάρτησή του.

Οι περήφανοι γονείς Teigen και Legend μοιράστηκαν μια σειρά από φωτογραφίες της Luna για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της: Η Teigen δημοσίευσε αρκετές ακόμη selfie τους με τίτλο «Οι τέσσερις πιο τέλειες φωτογραφίες», ενώ ο Legend μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από όλα τα γενέθλια της Luna μέχρι στιγμής, προσθέτοντας τη λεζάντα «Luna at 4, 3, 2, 1».

View this post on Instagram

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Στη συνέχεια, η Teigen δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας «yes day!».

Η κόρη της Chrissy Teigen και του John Legend έγινε 5 κι αυτές είναι οι πιο γλυκές φωτογραφίες! View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Η Teigen μίλησε πρόσφατα στο People για την προσωπικότητα της κόρης της, λέγοντας ότι της μοιάζει πολύ: «Είναι λίγο τελειομανής, κάτι που δεν ήξερα ότι είμαι μέχρι πριν από λίγα χρόνια».

Όπως αποκάλυψε, προσπαθεί να της πει ότι δεν πρέπει να είναι όλα τέλεια κι ότι υπάρχει ομορφιά και στις ατέλειες, γι’ αυτό δεν πρέπει να είναι τόσο σκληρή με τον εαυτό της.

Είναι αστείο γιατί όταν της μιλάω, στην πραγματικότητα μιλάω και στον εαυτό μου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Chrissy Teigen έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα για την κόρη της, Luna, που έγινε 5 ετών! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα