Survivor spoiler Alert! Ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο; Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε

13:59 14/4/2021 - Πηγή: iPop

Η πιο κρίσιμη ημέρα της εβδομάδας για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε! Ποιος αποχωρεί από το Survivor απόψε, Τετάρτη 14 Απριλίου;

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας η μπλε ομάδα ηττήθηκε και ψήφησε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο ως ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι. Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, όμως, οι μπλε δεν τον έχασαν και τελικά επικράτησαν

με 10-5 έναντι των κόκκινων. Έτσι λοιπόν, η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφήσει κι εκείνη τους δικούς της υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η κάλπη έδειξε ως πιο αδύναμο παίκτη τον Τριαντάφυλλο για ακόμα μία φορά, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία έδωσε στον τάκο την Ελευθερίας, ως την επόμενη πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια της ομάδας. Από την πλευρά της μπλε ομάδας, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για την ομάδα του με “βαριά καρδιά” όπως είπε ο ίδιος και αυτός ήταν ο Παύλος.

Έτσι λοιπόν, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Κώστας, ο Παύλος, ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία.

28 σελίδες είναι το συμβόλαιο των παικτών του Survivor! Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουν;

Όμως, ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το βράδυ της Τετάρτης τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες και με τα οποία συμφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Πρωινό”, από το φετινό Survivor θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου, μια παίκτρια που θεωρούνταν πιο δυνατή τηλεοπτικά και στο κοινό απ’ ό,τι κάποιοι συμπαίκτες της. Με την αποχώρησή της, οι δύο ομάδες θα έχουν ίσο αριθμό γυναικών πλέον. Επίσης, αν αυτό επιβεβαιωθεί, ο Αλέξης Παππάς θα χάσει έναν ισχυρό σύμμαχο, αφού έχουμε δει ότι αλληλοϋποστηρίζονται.

Αναμένουμε να δούμε το αποψινό επεισόδιο και όλα όσα θα γίνουν. Δες το trailer της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Survivor spoiler Alert! Ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο; Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Alert Ποιος, Άγιο Δομίνικο,Survivor, Alert poios, agio dominiko