Γρήγορη μακαρονάδα με σάλτσα τόνου ακόμα και για όταν δεν έχεις πολύ χρόνο

17:12 18/10/2020 - Πηγή: iPop

Έχεις γυρίσει στο σπίτι, έχεις χαλαρώσει στον καναπέ και έχει έρθει η ώρα για να φας όμως δεν έχεις όρεξη να μαγειρέψεις. Σκέφτεσαι ότι θα πάρει πολύ χρόνο αλλά από την άλλη δε θες και να παραγγείλεις απ’ έξω. Για αυτές τις ώρες, υπάρχει κάτι πολύ εύκολο και γρήγορο και νόστιμο. Δεν θέλει πολλά υλικά ούτε ιδιαίτερη προετοιμασία ή μαγείρεμα. Η συνταγή για μακαρονάδα με σάλτσα τόνου θα γίνει η αγαπημένη σου λύση αυτές

τις στιγμές και εκτός αυτού ο τόνος είναι και μία πολύ καλή πηγή θρεπτικών στοιχείων. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια που λένε!

Τι θα χρειαστείς για τη μακαρονάδα με σάλτσα τόνου1 Τόνο σε νερό1 ντομάτα κονκασέ1 κ.γ. μπούκοβο1 πιπεριά1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο1 κ.σ. βούτυρο1 κύβο λαχανικών1 ποτήρι νερόΠιπέριΡίγανηΠως θα φτιάξεις τη μακαρονάδα με σάλτσα τόνουΨιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο.Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει, ρίχνουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο, ανακατεύουμε λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε την πιπεριά.Μόλις πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε τον τόνο και ρίχνουμε το μπούκοβο. Προσοχή! Αν δε σου αρέσουν τα πικάντικα μη βάλεις παρά λίγο στη μύτη του κουταλιού!Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα κονκασέ και προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών και στη συνέχεια 1 ποτήρι νερό. Σκεπάζουμε και μόλις πάρει μια βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζω τη σάλτσα μου για περίπου 20’.Ταυτόχρονα έχουμε βάλει να βράσουν τα μακαρόνια μας και έτσι σερβίρουμε προσθέτοντας μαύρο πιπέρι από πάνω. Καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γρήγορη μακαρονάδα με σάλτσα τόνου ακόμα και για όταν δεν έχεις πολύ χρόνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα