Γίνε η Ντόροθι από τον Μάγο του Οζ μ ένα gadget

16:00 29/10/2014 - Πηγή: iPop

Έλα, παραδέξου το, και εσύ όταν είδες τον Μάγο του Οζ, ευχόσουν να μπορούσες να αποκτήσεις τα μικρά κόκκινα γοβάκια της Ντόροθι τα οποία την μετέφεραν όπου ήθελε! Η ιδέα, λοιπόν, του να μπορείς να τηλεμεταφερθείς με το χτύπημα του παπουτσιού σου σε ενθουσιάζει!

Η τεχνολογία, γι ακόμα μία φορά, βρίσκεται στο πλευρό σου, και κάνει κατά κάποιο τρόπο την επιθυμία σου πραγματικότητα! Η ομάδα iStrategyLabs αποκάλυψε την Dorothy, μία συσκευή η οποία θα σου δώσει παρόμοιες δυνάμεις μ αυτές της Dorothy. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τοποθετήσεις

το “the ruby”—μία μικρή συσκευή- μέσα στο παπούτσι σου και να το χτυπήσεις 3 φορές! Η συσκευή συνδέεται μέσω Bluetooth-με το κινητό σου και σου δίνει δυνατότητα να κάνεις κλήση, να στείλεις μήνυμα ή να κάνεις παραγγελία!

Πως ακριβώς λειτουργεί; Κατεβάζεις την σχετική εφαρμογή, την συνδέεις με το “the ruby”, και επιλέγεις ποια λειτουργία του θέλεις να ενεργοποιηθεί με το χτύπημα των παπουτσιών σου. Αν επιλέξεις την κλήση πρέπει να ορίσεις την επαφή, αν επιλέξεις το μήνυμα με την αποστολή της τοποθεσίας σου, πρέπει να ορίσεις σε ποιους θα αποσταλεί (έχεις επιλογή μέχρι 3 επαφές) ή παραγγελία, όπου και πάλι πρέπει να έχεις επιλέξει επαφή!

Δυστυχώς, η ομάδα ακόμα εργάζεται πάνω στο “the ruby” και έχει μεγάλα προβλήματα (δεν θέλεις να στραβοπατήσεις και ξαφνικά να καλέσει τη μητέρα σου ή να στείλει την τοποθεσία σου σε 3 άσχετες επαφές σου!) Αλλά η σκέψη ότι αυτή η τεχνολογία θα έρθει σύντομα στα πόδια σου είναι άκρως θετική!

The post Γίνε η Ντόροθι από τον Μάγο του Οζ μ ένα gadget appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα