Γευστικό λιγκουίνι αλά ελληνικά! Δες τη συνταγή

15:08 13/9/2019 - Πηγή: iPop

Είμαστε μαρακονάδες και όπως κι αν είναι μαγειρεμένα τα μακαρόνια μας αρέσουν. Βρήκαμε την πιο νόστιμη συνταγή για λιγκουίνι σε χρόνο dt και με απλά υλικά!

Αυτή η συνταγή για λιγκουίνι έχει όλα τα μυρωδικά και όλα τα καλά! Η συγκεκριμένη συνταγή έχει ελιές, ντομάτα, σκόρδο και πολλά άλλα που την κάνουν νόστιμη.

Πρόκειται για υλικά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου και είναι η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορείς να φτιάξεις.

Τι θα χρειαστείς για τη συνταγή για λιγκουίνι;Αλάτι για γεύση225 γραμμάρια
λιγκουίνι2 κουταλιές της σούπας λάδι2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες1/2 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες chili2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη74 γραμμάρια ελιές2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ395 γραμμάρια ντομάτες, κομμένες σε φέτες140 γραμμάρια τόνοςΠώς θα τη φτιάξεις;Η συνταγήΒράζουμε νερό με λίγο αλάτι σε μια κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Στη συνέχεια, τα σουρώνουμε.Προσθέτουμε λάδι, σκόρδο και νιφάδες chili σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι το σκόρδο να βγάλει το άρωμά του και να πάρει ένα ελαφρύ χρώμα, για περίπου 3 λεπτά.Προσθέτουμε τη ρίγανη, τις ελιές, τον ντοματοπελτέ και τις κομμένες ντομάτεςΑφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει και μαγειρεύουμε για 8 με 10 λεπτά ενώ ανακατεύουμε περιστασιακά.Προσθέτουμε τον τόνο και μαγειρεύουμε για ακόμη ένα λεπτόΣτο τέλος, ρίχνουμε και το λιγκουίνι στο τηγάνι και ανακατεύουμε!

Κι αν έχεις και μικρά παιδιά… τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα λατρέψουν.

Εναλλακτικά:

Μια διαφορετική συνταγή για noodles με κοτόπουλο και λαχανικά!

Photo: closetcooking.com

Το άρθρο Γευστικό λιγκουίνι αλά ελληνικά! Δες τη συνταγή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα