The Voice: Αυτός είναι ο παρουσιαστής και ο τέταρτος κριτής του show!

14:38 13/9/2019 - Πηγή: iPop

Η μία ανατροπή μετά την άλλη στο γνωστό show τραγουδιού και οι αλλαγές συνεχίζονται. Ποιος θα είναι ο νέος κριτής του The Voice και ο ποιος ο νέος παρουσιαστής του; 

Κι αν περίμενες να το μάθεις τελευταία στιγμή, τότε έκανες λάθος. Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έγινε η αποκάλυψη για το ποιος θα είναι ο νέος κριτής του The Voice και ποιος αυτός που θα αντικαταστήσει τον Καπουτζίδη. Ποια είναι, λοιπόν, τα νέα

πρόσωπα στο The Voice;

Ποιος θα είναι ο νέος κριτής του The Voice;

Ο τέταρτος κριτής που θα πάρει τη θέση του Κωστή Μαραβέγια δεν είναι άλλος από τον γνωστό σε όλους μας Γιώργο Μαζωνάκη. Από την άλλη πλευρά, τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη και τα ηνία της παρουσίασης του show θα αναλάβει για φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Την αποκάλυψη της είδησης έκανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Το όλο ζήτημα με τα νέα πρόσωπα στο show έλυσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα και αποτέλεσε τον κύριο λόγο που πάρθηκαν οι τελικές αποφάσεις, ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα.

Τα σενάρια ήταν πολλά και αντικαταστάτης δεν βρισκόταν, αφού τη θέση του τέταρτου κριτή είχαν αρνηθεί ο Αντώνης Ρέμος και η Πάολα. Ο Αντώνης Ρέμος δέχθηκε πρόταση για τη θέση του κριτή, την οποία απέρριψε λόγω υποχρεώσεων. Την ίδια θέση φαίνεται να απέρριψε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», και η Πάολα, η οποία δε θέλει να κάνει τηλεόραση. Και κάπως έτσι όλα οδήγησαν την παραγωγή στον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος δέχτηκε τη θέση.

Ποιος είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας από το The Voice;

Τέλος το The Voice για τον Μαραβέγια | Η ανάρτησή του στο Instagram

Το άρθρο The Voice: Αυτός είναι ο παρουσιαστής και ο τέταρτος κριτής του show! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα