Φλερτ την εποχή του κορονοϊού: Πώς να το κάνεις σωστά χωρίς να κολλήσεις τον ιό;

11:56 5/11/2020 - Πηγή: iPop

Φλερτ εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και κάνεις τον σταυρό σου για να μην κολλήσεις τον ιό; Όχι πια γιατί με αυτούς τους τρόπους θα φλερτάρεις με περισσότερη ασφάλεια, ακόμα κι αν ο κορονοϊός καραδοκεί.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι εφόσον θες να φλερτάρεις αποδέχεσαι και το γεγονός ότι υπάρχει ένα ρίσκο, αναπόφευκτα. Μπορεί να υπάρχουν τρόποι για να φλερτάρεις με ασφάλεια όσο είναι δυνατόν, όμως πάντα ένα μικρό ρίσκο υπάρχει κι αν το φλερτ

αυτό γίνεται και από κοντά κι όχι μόνο μέσω social media, τότε όπως καταλαβαίνεις φυσικά και ρισκάρεις λιγάκι.

Ωστόσο, πριν απογοητευτείς, να σου πούμε πως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θες να φλερτάρεις αυτή την περίοδο, αλλά να μην κολλήσεις και τον ιό.

Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού: Οι δυσκολίες των ζευγαριών!

Φλερτ εν μέσω πανδημίας: Πώς να το κάνεις σωστά;

Μάθε να είσαι πιο επιλεκτική

Είναι κάτι που καλό είναι να το κάνεις πράξη και γενικά και σε αυτή την περίπτωση ακόμα περισσότερο. Δεν μπορείς να βγαίνεις με όλους όσους απλά σου αρέσουν και να είσαι συγχρόνως και ασφαλής. Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο και να μην βγαίνεις με όποιον να ‘ναι, περιορίζοντας τα άσκοπα ραντεβού.

Pexels

Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου

Είναι αναγκαίο ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνεις να γνωρίζει τι θες από τον άλλο… Μια σοβαρή σχέση; Μια πιο χαλαρή και ελεύθερη σχέση; One night stand; Τι; Αν και το τελευταίο δε θα σου το συστήναμε σε αυτή τη φάση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις άσκοπες σχέσεις που μπορεί να μην έχουν μέλλον και να δοκιμάζεις με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους. Ξεκαθάρισε από την αρχή τους σκοπούς σου και ζήτα και από τον άλλο να κάνει το ίδιο, με όμορφο τρόπο φυσικά!

Pexels

Μίλα ανοιχτά για τον κορονοϊό

Δεν μπορείς να αποφύγεις μία τέτοια συζήτηση και είναι καλό να την κάνεις, γιατί έτσι θα μάθεις αν προσέχει όταν κυκλοφορεί, αν κρατάει τις αποστάσεις κι αν χρησιμοποιεί μάσκα όποτε πρέπει. Μην διστάσεις να πεις και να τεκμηριώσεις την δική σου άποψη πάνω στο τρέχων ζήτημα, αλλά και να του κάνεις μερικές ερωτήσεις ευγενικά φυσικά, όπως αν συναναστρέφεται με πολύ κόσμο στη δουλειά του, αν έχει πολλές παρέες, αν έχει κάνει το τεστ ποτέ και πώς είναι σαν εμπειρία. Μπορεί εσύ να προσπαθείς να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα, καταλαβαίνοντας από τις απαντήσεις του και πόσο ασφαλής είναι, όμως αν θέσεις σωστά και όμορφα τις ερωτήσεις δε θα το καταλάβει και θα το λάβει ως απλό ενδιαφέρον!

Διάβασε μερικά ακόμα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι σ’ ένα ραντεβού εν μέσω πανδημίας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φλερτ την εποχή του κορονοϊού: Πώς να το κάνεις σωστά χωρίς να κολλήσεις τον ιό; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φλερτ, Πώς,flert, pos