Ρένια Λουιζίδου: Οι «Απαράδεκτοι», η σχέση με τον σύζυγό της και η επιστροφή στο «Καφέ της Χαράς»

11:13 5/11/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ρένια Λουιζίδου στο The 2Night Show, μιλώντας για όλα -επαγγελματικά και προσωπικά- στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ηθοποιός μίλησε μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της, τη σχέση με τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια, αλλά και για τον 20χρονο γιο της.

25 χρόνια είμαστε μαζί… Οι άνθρωποι αλλάζουν, και οφείλουν να αλλάζουν, το παιχνίδι παίζεται αν αλλάζεις προς την ίδια κατεύθυνση, εμείς πήγαμε χέρι-χέρι, παρέα σε όλο αυτό. Ο γιος μας είναι 20 και κάνουμε ωραία παρέα πλέον, γιατί πιο παλιά δε

με άφηνε να τον αγκαλιάζω.. Το πιο παράξενο καλοκαίρι με τον άντρα μου, το ζήσαμε όταν δεν ήταν ο γιος μας μαζί μας. Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας, νιώθαμε περίεργα.

Για τον σύζυγό της συνέχισε, λέγοντας πως αν και εκείνος είναι εκτός showbiz, έχουν παίξει μαζί στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Συγκεκριμένα, έπαιξε μαζί με το… χέρι του, που της ξεκούμπωνε το φουστάνι σε ένα όνειρο του «Ακάλυπτου».

Η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκε και στον Αντώνη Καφετζόπουλο, λέγοντας «Τον Αντώνη Καφετζόπουλο τον αγαπάω πολύ. Όταν τον έβλεπα έφηβη στην Αστροφεγγιά τον είχα πόστερ στο δωμάτιό μου. Επαγγελματικά ξεψάρωσα μαζί του στο “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Μας είχαν προτείνει να το ξανακάνουμε. Δεν το έβρισκα καλή ιδέα. Δεν ξέρω πόσο γελάμε σήμερα με έναν τύπο που φεσώνει όλον τον κόσμο. Επίσης αισθάνθηκα ότι έχουμε λίγο μεγαλώσει».

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους «Απαράδεκτους» και συνεπώς και στους Βλάσση Μπονάτσο, Γιάννη Μπέζο, Σπύρο Παπαδόπουλο και Δήμητρα Παπαδοπούλου, τονίζοντας πως όταν βλέπει το σίριαλ αυτό στεναχωριέται λίγο, αφού βλέπει τον εαυτό της παιδί.

Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής… Είναι σαν ανέκδοτο ότι δεν είναι στη ζωή ο Βλάσσης. Ο Βλάσσης ήταν σταρ όταν άρχισαν οι “Απαράδεκτοι”. Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος, ενώ ο Γιάννης Μπέζος είναι η ήρεμη δύναμη να ακουμπήσεις πάνω του. Είναι στήριγμα. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σ’ αυτή τη δουλειά.

Στη συνέχεια, η γνωστή και όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στο «Σόι σου» και το «Καφέ της Χαράς». Σχετικά με το πρώτο, ανέφερε πως «Οι άνθρωποι του Alpha δεν ήταν σίγουροι για αυτό που κάνανε. Όσοι παίζαμε συναισθηματικά δεν θέλαμε να σταματήσει, καλλιτεχνικά όμως μπορεί να είχαμε άδικο», ενώ για τη σειρά του ΑΝΤ1 είπε ότι στο τηλεοπτικό κοινό δεν άρεσε και πολύ το γεγονός ότι η Χαρά δεν έμεινε μαζί με τον Πώποτα. Όμως, τώρα που ερωτεύονται τα παιδιά τους «αποζημιώνεται». Βέβαια, όπως είπε και ο παρουσιαστής, αν το «Σόι σου» συνεχιζόταν στον Alpha δε θα μπορούσε να βρίσκεται τώρα στο «Καφέ της Χαράς».

Δες όλα όσα είπε η Ρένια Λουιζίδου στο The 2Night Show:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ρένια Λουιζίδου: Οι «Απαράδεκτοι», η σχέση με τον σύζυγό της και η επιστροφή στο «Καφέ της Χαράς» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρένια Λουιζίδου, Απαράδεκτοι, Καφέ, Χαράς,renia louizidou, aparadektoi, kafe, charas