To νέο μέλος στην οικογένεια του Orlando Bloom είναι μια γλύκα! Δες τη φάτσα του!

15:06 10/11/2020 - Πηγή: iPop

Πάνε 4 μήνες από τότε που ο σκύλος του Orlando Bloom, ο Mighty, εξαφανίστηκε και δεν βρέθηκε ζωντανός. Η συγκεκριμένη απώλεια στοίχισε πολύ στον ίδιο, ενώ ο ηθοποιός είχε γράψει στο Instagram πως νιώθει τόσο ανίσχυρος και συντετριμμένος για πρώτη φορά στη ζωή του. Μάλιστα, αφότου είχε επιβεβαιωθεί ο θάνατος του σκύλου του, είχε κάνει ένα τατουάζ στη μνήμη

του.

Τώρα, 4 μήνες μετά απ’ αυτή την απώλεια, ο Orlando Bloom υποδέχθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένειά του. Και δεν εννοούμε το μωρό που έφερε στον κόσμο η Katy Perry! Η οικογένεια των 3 έχει γίνει πλέον τετραμελής, αφού ένα νέο τετράποδο έχει εισβάλλει στη ζωή τους!

Μάλιστα, την Κυριακή, καθώς ο ηθοποιός βρισκόταν για ψώνια, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να είναι αγκαλιά με ένα γλυκύτατο poodle. Ο Orlando και η παρέα του πήγαν σε ένα pet shop στο Montecito και φαίνεται πως ο ευτυχισμένος σκυλοπατέρας πήρε μια ολόκληρη σακούλα με πράγματα για τον νέο του φίλο!

Δεν ξέρουμε ακόμα εάν το poodle είναι μια μόνιμη προσθήκη στην οικογένεια του Orlando Bloom και της Katy Perry ή εάν είναι ένας προσωρινός… επισκέπτης, αλλά το σίγουρο είναι πως ο ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τη φροντίδα του λευκού poodle!

Δες παρακάτω τις γλυκές φωτογραφίες!

Ο νέος σκύλος του Orlando Bloom είναι μια γλύκα!Backgrid

Ο Orlando Bloom μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη του κι αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To νέο μέλος στην οικογένεια του Orlando Bloom είναι μια γλύκα! Δες τη φάτσα του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα