Ευρωπαϊκό Κύπελλο: Χάλκινο κέρδισαν Πλατανιώτη / Παπάζογλου

14:00 5/5/2017 - Πηγή: iPop

H Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο στο ξεκίνημα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης.

συμμετοχή 11 χωρών στο συγκεκριμένο αγώνισμα το ελληνικό ζευγάρι Πλατανιώτη / Παπάζογλου συγκέντρωσαν 85,2285 βαθμούς και κέρδισε την τρίτη θέση φέρνοντας στις αποσκευές τους το χάλκινο

μετάλλιο!

Το ξεκίνημα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης διεξάγεται από σήμερα έως την Κυριακή στο Cuneo της Ιταλίας.

Νικήτριες του αγωνίσματος, ήταν οι Ισπανίδες Καρμπονέλ/Ραμίρεθ με 88,5512 βαθμούς, παράλληλα την δεύτερη θέση κατέλλαβαν οι Ιταλίδες Τσερούτι/Φέρο με 87,7924 βαθμούς.

Ταυτόχρονα, το μεσημέρι επιτεύχθηκε η πρώτη διεθνή εμφάνιση Έλληνα αθλητή της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Ο Βασίλης Γκορτσίλας αγωνίστηκε μαζί με την Ολγα Κουργιαντάκη στο τεχνικό πρόγραμμα του μικτού ντουέτου.

Όμως δεν τα πήγαν καλά καθώς η βαθμολογία τους ήταν 67,3786 βαθμοί και κατέλαβαν την τελευταία θέση του αγωνίσματος, δηλαδή την τρίτη. Στο αγώνισμα συμμετείχαν επίσης ζευγάρια από την Ιταλία η οποία κέρδισε την πρώτη θέση και την Ισπανία που πήρε την δεύτερη θέση.

Παράλληλα το απόγευμα συνεχίζονται οι αγώνες καθώς διεξάγεται ο τελικός στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού (19:00 ώρα Ελλάδας), όπου συμμετέχουν 8 χώρες, μαζί τους και η Ελληνική συμμετοχή.

The post Ευρωπαϊκό Κύπελλο: Χάλκινο κέρδισαν Πλατανιώτη / Παπάζογλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα