Έτσι γνωρίστηκαν αυτά τα 6 διάσημα ζευγάρια και ένωσαν την λάμψη τους

20:16 7/8/2021 - Πηγή: iPop

Τα ζευγάρια του Hollywood έχουν πάντα αυτήν την λάμψη που βλέπουμε στις ταινίες. Φαινομενικά τουλάχιστον. Όταν ένας διάσημος ηθοποιός συναντήσει μια φανταχτερή τραγουδίστρια ή ακόμα καλύτερα όταν ένας πρίγκιπας συναντήσει την μελλοντική πριγκίπισσα της καρδιάς του μια ιστορία αγάπης γεννιέται που σίγουρα θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Εάν αναρωτιέσαι πώς γνωρίστηκαν διάσημα ζευγάρια του Hollywood και όχι μόνο έχουμε μερικές ιστορίες να σου πούμε.

4

celebrities σπάνε τα ταμπού και βρίσκουν το νόημα της ζωής τους μετά τα 50

Πώς γνωρίστηκαν διάσημα ζευγάριαGeorge Clooney και Amal Alamuddin

Λίγο μετά τoν χωρισμό του από την επί δύο έτη σύντροφό του Stacy Keibler, η Clooney γνώρισε την Alamuddin σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση το 2013. Του πήρε λίγο χρόνο αλλά τελικά κέρδισε την καρδιά της δικηγόρου που τότε είχε την έδρα της στο Λονδίνο και της έκανε πρόταση γάμου τον Απρίλιο του 2014. Τώρα είναι γονείς των διδύμων παιδιών τους Alexander και Ella, τα οποία υποδέχτηκαν τον Ιούνιο του 2017.

Ellen DeGeneres και Portia de Rossi

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η DeGeneres και η de Rossi συναντήθηκαν σε μια φωτογράφηση το 2004. “Την λάτρεψα αμέσως”, δήλωσε η de Rossi σε συνέντευξη της τον Οκτώβριο του 2011. «Αλλά ήμουν πολύ κλειστή και πολύ παχιά», είπε για το βάρος της. Ωστόσο, αυτά δεν είχαν καμία σημασία για την DeGeneres. “Το γεγονός ότι με παρατήρησε και της άρεσα όπως ήμουν, ήταν κάτι σημαντικό. Ναι, ήταν υπέροχο.”

ShutterstockBeyonce και ο Jay-Z

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν η Beyonce ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child. «Ήμουν 18 όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, 19 όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε», είπε στο περιοδικό Glamour. Υπήρχαν εικασίες ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2002, αφού συνεργάστηκαν και πρωταγωνίστησαν στο μουσικό βίντεο “Bonnie & Clyde”. Η Beyonce και ο Jay-Z παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2008 και καλωσόρισαν την κόρη τους, Blue Ivy, τον Ιανουάριο του 2012. Η οικογένειά τους μεγάλωσε το 2017 με τη γέννηση των διδύμων τους, του Sir και του Rumi.

David Beckham και Victoria Beckham

Αν και οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε φιλανθρωπικό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1997, ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι την είχε ήδη προσέξει, όταν είχε δει το video clip “Say Say’ll Be There” του Spice Girls και είχε σκεφτεί: “Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και θα την κατακτήσω! Είναι η ιδέα μου για την τελειότητα. Ήξερα ότι αν ήθελε, θα ήμασταν μαζί για πάντα”.

Eva Mendes και Ryan Gosling

Ο Gosling και η Mendes γνώριζαν ο ένας τον άλλον για χρόνια, αλλά ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του Place Beyond the Pines. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Derek Cianfrance, αποκάλυψε ότι ο Gosling είχε προτείνει στην πραγματικότητα την Mendes για τον ρόλο. “Είπε,” Θα πρέπει να συναντηθείτε με την Eva γιατί είναι υπέροχη, νομίζω ότι έχει πολλά να προσφέρει που ίσως ο κόσμος δεν έχει δει”, δήλωσε ο Cianfrance στο Moviefone.com. “Έτσι είπα ‘εντάξει’.”

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle

Ο Harry και η Meghan γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου μια λεπτομέρεια που οHarry αποκάλυψε για πρώτη φορά κατά την πρώτη συνέντευξη του ζευγαριού με το BBC μετά την ανακοίνωση αρραβώνων τους το 2017. Από τότε, εικάζεται ότι το πρόσωπο που σύστησε το ζευγάρι ήταν ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων του Ralph Lauren, Violet von Westenholz. Ο Πρίγκιπας Harry είπε για την πρώτη του συνάντηση με την Meghan: “Έμεινα έκπληκτος όταν μπήκα στο δωμάτιο και την είδα”. Η Meghan δήλωσε ότι όταν άκουσε ότι θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Harry, απλώς ρώτησε τον κοινό τους φίλο: “Είναι ωραίος;”. “Δεν ήξερα πολλά γι ‘αυτόν, και έτσι το μόνο πράγμα που τον είχα ρωτήσει όταν μου είπε ότι ήθελε να μας στήσει, ήταν: “Λοιπόν είναι καλός;”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έτσι γνωρίστηκαν αυτά τα 6 διάσημα ζευγάρια και ένωσαν την λάμψη τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έτσι γνωρίστηκαν αυτά τα 6 διάσημα ζευγάρια και ένωσαν την λάμψη τους,