Εσύ θα απέρριπτες δουλειά με 250.000 δολάρια ετησίως και 3 μήνες διακοπές;

08:58 31/5/2016 - Πηγή: iPop

Θα μπορούσες να διανοηθείς να έβρισκες αγγελία για δουλειά που να προσφέρει 250.000 δολάρια μισθό το χρόνο και 3 μήνες διακοπές και να την απορρίψεις;

Φυσικά κι όχι! Κι όμως οι Νεοζηλανδοί φαίνονται πιο ακατάδεκτοι καθώς η αγγελία όχι μόνο την αναμενόμενη ανταπόκριση δεν έχει, αλλά μάλλον δεν της δίνουν την παραμικρή σημασία.

Κι έκανες ήδη τα σχέδιά σου να πας εσύ, να σ’ ενημερώσουμε ότι πρόκειται για δουλειά γιατρού.

Ο Alan Kenny είναι γιατρός και πλέον στα 61 του χρόνια λόγω του φόρτου εργασίας νιώθει ότι δεν μπορεί ν’ ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να ζητά βοηθό.

Η

αγγελία του όμως που ακούγεται πέρα για πέρα δελεαστική δεν συγκέντρωσε κόσμο κι ακόμα κι όταν έφθασε να προσφέρει μέχρι και το μισό του ιατρείο, κανείς δεν το καταδέχτηκε!!

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Μπορώ να τους προσφέρω ένα πραγματικά, πραγματικά εκπληκτικό εισόδημα! Είναι απίστευτο. Το ιατρείο μου έχει γεμίσει ασφυκτικά το τελευταίο έτος και όσο περισσότερους ασθενείς βλέπεις, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζεις. Αλλά πλέον δεν προλαβαίνω μόνος μου».

Ο ίδιος λέει πως 6.000 πελάτες στα βιβλία του και προσθέτει: «Αγαπώ τη δουλειά μου και θα ήθελα να μείνω, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει ελπίδα να πείσω άλλους γιατρούς να έρθουν να εργαστούν εδώ».

The post Εσύ θα απέρριπτες δουλειά με 250.000 δολάρια ετησίως και 3 μήνες διακοπές; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα