Έρχονται νέα, πιο οικονομικά AirPods πολύ σύντομα!

11:28 21/4/2020 - Πηγή: iPop

Οι λάτρεις της Apple θα έχουν μια μικρή έκπληξη! Έρχονται νέα, πιο οικονομικά AirPods πολύ σύντομα και μάλιστα πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι περιμέναμε!

Την Κυριακή, ο τεχνικός ειδήμονας Jon Prosser, γνωστός για τις εντυπωσιακά ακριβείς προβλέψεις του για την Apple, ανέφερε ότι μια νέα γενιά AirPods

είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει – πιθανώς τον επόμενο μήνα. Εκπρόσωποι της Apple δεν έχουν σχολιάσει τη συγκεκριμένη φήμη, αλλά η ακρίβεια των όσων λέει ο Jon Prosser είναι σχεδόν δεδομένη.

Άλλωστε δεν θα μας εκπλήξει το γεγονός η Apple να λανσάρει νέο προϊόν τώρα, αφού έκανε ήδη την αρχή λανσάροντας ξαφνικά το νέο οικονομικό iPhone. Και τα ολοκαίνουργια πιο οικονομικά Airpods θα μπορούσαν να είναι μια καλή συνέχεια της στρατηγικής της εταιρείας.

New AirPods (which were supposed to be at the March Event) are now ready to go.

Probably alongside the MacBook Pro next month.

— Jon Prosser (@jon_prosser) April 19, 2020

Πότε θα λανσαριστούν τα νέα, πιο οικονομικά AirPods;

Σύμφωνα με τον Prosser, τα AirPods θα ανακοινώνονταν σε μια εκδήλωση της Apple στις 31 Μαρτίου, αλλά φυσικά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Τώρα, ο Prosser λέει ότι βλέπει το ντεμπούτο του προϊόντος με το νέο MacBook Pro 14 ιντσών τον Μάιο.

Ο ίδιος δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την πηγή της πρόβλεψής του, ωστόσο, η πηγή του φαίνεται έγκυρη. Τα νέα, πιο οικονομικά AirPods θα λέγονται AirPods Pro Lite και θα προσφέρουν πολλά από τα οφέλη των AirPods της δεύτερης γενιάς, με πολύ χαμηλότερο κόστος. Προς το παρόν, τα AirPods Pro πωλούνται έναντι 249 $ από την Apple.

Δες ακόμα:

Αν είναι αυτό το iPhone 12, τότε δεν θα μπορείς να σταματήσεις να το κοιτάς!

Photo: Pexels

Το άρθρο Έρχονται νέα, πιο οικονομικά AirPods πολύ σύντομα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχονται, AirPods,erchontai, AirPods