Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/4/2020)

08:01 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/4/2020):Κριός

Ξαφνικά οικονομικά ζητήματα σε αγχώνουν και  σε αποσυντονίζουν, με τη Σελήνη από τον Σκορπιό σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο αλλά και σε συγκρουσιακή όψη με τον Άρη

από τον Υδροχόο. Μέτρα πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σου για να μην υποπέσεις σε λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Ταύρος

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, αλλά και σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, σου προκαλούν αρκετές δυσκολίες στον τομέα της καριέρας, ειδικά όσον αφορά συνεργάτες. Πρόσεχε πάρα πολύ τα νεύρα σου και μην υποπέσεις σε υστερίες που απλά θα ρίξουν λάδι στην φωτιά.

Δίδυμοι

Εργασιακά θέματα θα απασχολήσουν και εσένα αγαπητέ μου Δίδυμε με τη Σελήνη από τον Σκορπιό σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Άρη από τον Υδροχόο. Άγχη και κούραση ενδέχεται να σε καταβάλουν, κάτι που σε κάνει να θέλεις να απομονωθείς στο τέλος της ημέρας.

Καρκίνος

Το πρόβλημά σου σήμερα θα έχει να κάνει με παιδιά ή με τον ερωτικό σου σύντροφο, με τη Σελήνη από τον Σκορπιό σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο αλλά και τον Άρη από τον Υδροχόο. Μην επιτρέψεις σε υστερίες και νεύρα να σε καταβάλουν, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία σου όσο περισσότερο μπορείς.

Λέων

Αρκετή κινητικότητά έχει η σημερινή ημέρα, ειδικά σε θέματα καριέρας και σε σχέσεις με συνεργάτες, με τη Σελήνη από τον Σκορπιό σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Απέφυγε δια ροπάλου τσακωμούς και αψιμαχίες, γιατί δεν ευνοούνται καθόλου σήμερα.

Παρθένος

Η ημέρα δεν θα είναι εύκολη σε εργασιακά θέματα και για σένα φίλε Παρθένε, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό, συγκρούεται με τον Ουρανό από τον Ταύρο αλλά και τον Άρη από τον Υδροχόο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην τραβάς το σκοινί, δίνοντας τόπο στην οργή. Μην αντιδράσεις επ’ουδενί παρορμητικά, δεν θα σου βγει σε καλό.

Ζυγός

Μην επιτρέψεις σε οικονομικά θέματα να σε αγχώσουν και να μπουν στη μέση με άτομα που αγαπάς, με τη Σελήνη σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Άρη από τον Υδροχόο. Τα νεύρα σήμερα δεν θα σου βγουν σε καλό, οπότε προσπάθησε να μην τα ξεσπάσεις ειδικά στον ερωτικό σου σύντροφο.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη από το ζώδιό σου σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο αλλά και σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα νεύρα σου, καθώς ενδέχεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου ή στην οικογένειά σου. Απέφυγε όσο μπορείς να οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις, για να μην το μετανιώσεις αργότερα.

Τοξότης

Ενδέχεται να είναι μια ζόρικη ημέρα και για σένα αγαπητέ Τοξότη, ειδικά στα εργασιακά, με τη Σελήνη από τον Σκορπιό σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο αλλά και τον Άρη από τον Υδροχόο. Μην επιτρέψεις σε εντάσεις και τσακωμούς να σου ρίξουν την ψυχολογία, καθώς ενδέχεται να σε στεναχωρήσουν.

Αιγόκερως

Προβλήματα με τον ερωτικό σου σύντροφο αλλά και με τα παιδιά σου ενδέχεται σήμερα να σε αγχώσουν και να σε εκνευρίσουν, με τη Σελήνη από τον Σκορπιό σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Άρη από τον Υδροχόο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και μην αναλώνεσαι σε θυμούς και τσακωμούς χωρίς νόημα.

Υδροχόος

Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε όψεις σύγκρουσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τη Σελήνη από τον Σκορπιό, σήμερα ενδέχεται να είναι μια δύσκολη ημέρα για τα οικογενειακά σου, καθώς εντάσεις και τσακωμοί μπορεί να σε αγχώσουν. Μην προχωρήσεις σε δυναμικές κινήσεις και υστερίες, αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις προτού κάνεις και πεις το οτιδήποτε.

Ιχθείς

Όλη αυτή η απομόνωση γενικά σε έχει εκνευρίσει, καθώς δεν αντέχεις άλλο και θέλεις να την σπάσεις, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε δυσαρμονικές όψεις με τη Σελήνη από τον Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Προσπάθησε να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση που επικρατεί.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα