Αποχώρησε ένας απ’ τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef

11:02 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Ο Ηρακλής απ’ το MasterChef ήταν ένας απ’ τους πιο αγαπητούς παίκτες στο κοινό και σ’ εμάς, αλλά δυστυχώς αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Όλα όσα έγιναν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι τρεις υποψήφιοι, η Ντέμη, ο Ηρακλής και ο Γιώργος, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο, με πολλές διαφορετικές παρασκευές και δύσκολες τεχνικές.

Το πιάτο περιλάμβανε ορτύκι, σάλτσες από καρότο και σπαράγγι,

καθώς κι ένα ραβιόλι, το οποίο είχε μια γέμιση από ανθότυρο κι έναν κρόκο ορτυκιού, ο οποίος έπρεπε να ρέει όταν έκοβε κάποιος το ραβιόλι.

Οι παίκτες φάνηκε απ’ την αρχή ότι προσπαθούσαν να βάλουν τα δυνατά τους και ήταν όλη την ώρα πολύ καλά με τον χρόνο. Ωστόσο, ο καθένας τους είχε και κάποιες ατυχίες.

Για παράδειγμα, η Ντέμη ξέχασε να αφήσει ένα σπαράγγι για το στήσιμο και τα χρησιμοποίησε όλα στη σάλτσα, στον Ηρακλή έσπασαν όλα τα αυγά ορτυκιού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αυτούσιο έναν κρόκο για τη γέμιση του ραβιόλι, ενώ ο Γιώργος ξέχασε να βάλει λεμόνι στο παστέλι και προσπάθησε να το διορθώσει μόνος του.

Τέλος το MasterChef… για λίγο!

Εκ πρώτης όψεως, το πιο ολοκληρωμένο πιάτο ήταν του Γιώργου και το πιο ελλιπές της Ντέμης, αφού έλειπε απ’ το πιάτο της μια παρασκευή.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στον Γιώργο ότι είναι ασφαλής και του έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για το αποτέλεσμα που πέτυχε.

Απ’ την άλλη, η Ντέμη και ο Ηρακλής απ’ το MasterChef έζησαν την αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, όταν οι κριτές τους είπαν πως ένα κόκαλο μέσα στην μπαλοτίνα με το ορτύκι του Ηρακλή, ήταν κι εκείνο που τους έβγαλε απ’ την δύσκολη θέση για το ποιος θα αποχωρήσει.

Ο Ηρακλής απ’ το MasterChef ήταν ένας απ’ τους πιο αγαπητούς παίκτες του παιχνιδιού, με τους κριτές αλλά και τους παίκτες να στεναχωριούνται με την αποχώρησή του.

Ο ίδιος μάλιστα είχε αφήσει ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στους συμπαίκτες του, το οποίο διάβασε η Κατερίνα, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον φίλο της που αποχώρησε.

Δες ακόμα:

MasterChef: To μεγάλο φάουλ του Γιώργου που εξόργισε τους κριτές

Το άρθρο Αποχώρησε ένας απ’ τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα