Το σποτάκι που μας κέρδισε εν μέσω πανδημίας (Video)

10:12 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Με κεντρικό μήνυμα το #PlayForTheWorld, το σποτ της Nike κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά εν μέσω πανδημίας. Η εταιρεία έφτιαξε ένα υπέροχο video, με εκπληκτικές εικόνες και σημαντικά μηνύματα.

Καθώς οι αθλητικές διοργανώσεις πάσης φύσεως έχουν διακοπεί λόγω της καραντίνας, όσοι είναι αθλητές προσπαθούν να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση με γυμναστική στο σπίτι.

Ο χώρος είναι φυσικά περιορισμένος

ενώ υπάρχει και το συναισθηματικό βάρος της οικονομικής αβεβαιότητας μαζί με τους φόβους για το τι χειρότερο μπορεί να προκαλέσει ο κορονοϊός.

Η Nike ξεκίνησε την καμπάνια Play for the World για να διαδώσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης.

Τώρα, το brand λάνσαρε κι ένα σποτ 60 δευτερολέπτων στα social media, με το μήνυμα “You Can not Stop Us”.

Στο σποτ της Nike πρωταγωνιστούν μερικοί αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως ο LeBron James, όμως, είναι τόσο καλά γυρισμένη που απευθύνεται πραγματικά σε όλους.

“Μπορεί να μην παίζουμε μαζί”, λέει η διαφήμιση, “μπορεί να μην παίζουμε για τις χώρες μας, ίσως να μην παίζουμε μπροστά σε γιγαντιαία πλήθη, αλλά σήμερα παίζουμε για 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτή είναι η ευκαιρία μας, να παίξουμε για τον κόσμο”.

Δεν γίνεται να μην συγκινηθείς βλέποντας τα πλάνα ανθρώπων που γυμνάζονται στην κουζίνα και στο σαλόνι τους, να εναλλάσονται με άδεια γήπεδα.

View this post on Instagram

We may not be playing together, but we’ll keep moving forward—all 7.8 billion of us. #PlayForTheWorld

A post shared by nike (@nike) on Apr 8, 2020 at 8:00am PDT

Η διαφήμιση εντάσσεται στη δέσμευση της Nike να βοηθήσει τους ανθρώπους να παραμείνουν ενεργοί. Γι’ αυτό κι έχει δημιουργήσει μια σειρά από livestream προπονήσεις με κορυφαίους προπονητές για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν γυμναστική στο σπίτι.

Μια μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου απ’ τη Nike για τον Αντετοκούνμπο!

Ολόκληρο το σποτ της Nike:

Δες ακόμα:

Η νέα διαφήμιση της Nike αφιερωμένη σε όλες τις “τρελές” γυναίκες! | Video

Το άρθρο Το σποτάκι που μας κέρδισε εν μέσω πανδημίας (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα