Επιστημονικοί φορείς: Δεν συνεχίζουμε τον διάλογο για το ασφαλιστικό

20:25 2/2/2016 - Πηγή: iPop

Με κοινό μήνυμα «δεν συνεχίζουμε τον διάλογο για το ασφαλιστικό, εάν δεν κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις», ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των επιστημονικών φορέων.

Οι επιστημονικοί φορείς αποφάσισαν πως δεν έχουν να συζητήσουν τίποτα με την Κυβέρνηση και καλούν τον υπουργό Εργασίας να σταματήσει τις «αοριστολογίες και να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις». Μέχρι τότε, όπως επισημαίνουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος για διάλογο.

Παράλληλα, οι επιστημονικοί φορείς κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και καλούν όλους να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία

της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη «το υπουργείο Εργασίας εξήντλησε την εισφορά του στο διάλογο μόνο σε αόριστες προτάσεις με αβάσιμους και γενικόλογους ισχυρισμούς», τονίζουν οι επιστημονικοί φορείς και προσθέτουν ότι «μέχρι να λάβουμε συγκεκριμένη πρόταση από την πλευρά του υπουργείου, δεν υφίσταται λόγος να συνεχίσουμε το διάλογο».

Αφού λάβουν στοιχεία και τα ελέγξουν, τότε μόνο θα συνεχίσουν τον διάλογο, τονίζουν.

Για τους ίδιους, το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό «το οποίο έχει καθαρά φορολογικό και δημοσιονομικό χαρακτήρα, και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την κοινωνική ασφάλιση».

The post Επιστημονικοί φορείς: Δεν συνεχίζουμε τον διάλογο για το ασφαλιστικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα