ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θα συμφωνούσε με την άποψη «μακάρι να είχαμε δέκα Σταύρους Παπασταύρου»;

19:22 2/2/2016 - Πηγή: iPop

Με τα ταμεία όπως φαίνεται να αρχίζουν να γεμίζουν από την λίστα Λαγκάρντ, η ικανοποίηση της Κυβέρνησης δεν μπορεί να κρυφτεί. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του για την τροπή των πραγμάτων, διερωτάται εάν ο Κ. Μητσοτάκης έχει την ίδια άποψη με τους προηγούμενους Προέδρους της ΝΔ ότι «μακάρι να είχαμε δέκα Σταύρους Παπασταύρου».

Ο κ. Παπασταύρου πλήρωσε τα 3,5 εκατ. ευρώ που του είχαν επιβληθεί ως πρόστιμο από τις φορολογικές αρχές.

Αξίζει

να τονιστεί πως ήδη έχουν σταλεί τα πρώτα 30 σημειώματα στους Έλληνες καταθέτες των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στη λίστα Μπόργιανς. Οι 14 από τους 30 υπέβαλαν ήδη συμπληρωματική δήλωση εισοδήματος.

Το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ που πλήρωσε την Τρίτη ο κ. Παπασταύρου του είχε καταλογιστεί ως πρόστιμο από το ΚΕΦΟΜΕΠ για τα αδήλωτα ποσά που είχαν εντοπιστεί σε τραπεζικό λογαριασμό του.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σήμερα, ο πρώην στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Στ Παπασταύρου πλήρωσε το πρόστιμο 3,3 εκατομμυρίων ευρώ που του καταλόγισε το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων για τη «λίστα Λαγκάρντ», Άραγε, η ΝΔ, η οποία τον περασμένο Ιούλιο είχε υπερασπιστεί τον κ. Παπασταυρου, με ανακοίνωση της στην οποία μιλούσε για «συκοφαντία που πέφτει στο κενό», αλλά και ο κ. Σαμαράς, ο οποίος δήλωνε υπερήφανος για τον εξ απορρήτων του, συνεχίζουν να έχουν την ίδια άποψη για τον εκλεκτό τους; Ο κ. Μητσοτάκης, που αυτοπροβάλλεται ως εκπρόσωπος της «Νέας Ελλάδας», της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης, θα συμφωνούσε, σήμερα, ότι «μακάρι να είχαμε δέκα Σταύρους Παπασταύρου»;

The post ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θα συμφωνούσε με την άποψη «μακάρι να είχαμε δέκα Σταύρους Παπασταύρου»; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα