Ένα τεστ για το εάν είσαι χρήστης iPhone ή Android

17:17 5/10/2019 - Πηγή: iPop

Ένα τεστ για το εάν είσαι χρήστης iPhone ή Android γιατί τελικά φέρεται να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε όσους προτιμούν τα iPhones και σε εκείνους που επιλέγουν τις Android συσκευές.

Είναι μια διαφωνία στην οποία δεν θα μπει ποτέ τέλος. Τελικά είναι καλύτερες οι συσκευές Android ή τα iPhones

με το iOS λογισμικό τους; Οι χρήστες των iPhones ορκίζονται ότι τα Android είναι πιο περίπλοκα και οι χρήστες των Android δεν καταλαβαίνουν τίποτα από iOS.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι χρήστες Android συχνά μπορούν να αλλάξουν σε iPhone, αλλά ένας χρήστης iPhone δύσκολα θα πάρει την απόφαση να αγοράσει συσκευή με λογισμικό Android. Είναι θέμα συνήθειας, είναι θέμα ότι κάπως η Apple τα έχει καταφέρει να κερδίζει τις καρδιές όλων; Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα θα υπάρχουν λάτρεις είτε των iPhones είτε των Android και πάντα θα διαφωνούμε γιατί το ένα είναι καλύτερο απ’ το άλλο.

Μάλιστα, στο παρελθόν έχουν υπάρξει διάφορες έρευνες που διακρίνουν τους χρήστες iPhone από αυτούς των Android και η αλήθεια είναι ότι αμφιβάλλουμε εάν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα.

Ένα τεστ φέρεται να υποστηρίζει ότι μπορεί να καταλάβει εάν είσαι χρήστης iPhone ή Android απ’ τις απαντήσεις που θα δώσεις στις παρακάτω ερωτήσεις κι εάν κρίνουμε απ’ τη σωστή πρόβλεψη που έκανε για εμάς, φαίνεται ότι αυτό το τεστ πέφτει μέσα!

Συγκεκριμένα, σε αυτό το τεστ οι ερωτήσεις στις οποίες θα κληθείς να απαντήσεις είναι: Πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις σε ένα νέο smartphone, πόσο εθισμένος είσαι στο κινητό σου, ποιο είναι το επάγγελμα σου, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς πιο συχνά, ποιο είναι το φύλο σου, πόσο χρονών είσαι, είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής κτλ.

Είσαι χρήστης iPhone ή Android;

Διάβασε ακόμη:

Θυμάσαι πότε κυκλοφόρησαν αυτές οι συσκευές;

Photo: Unsplash/Linda Xu

Το άρθρο Ένα τεστ για το εάν είσαι χρήστης iPhone ή Android εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα