«Ένα στα γρήγορα»: Μήπως η διάρκεια στο σεξ δεν παίζει πάντα τόσο σημαντικό ρόλο;

20:48 9/7/2021 - Πηγή: iPop

Έχεις κοιτάξει ποτέ το ρολόι υπολογίζοντας πόση ώρα κάνεις σεξ; Μια χρονοβόρα 69 ή ένα αργό και αισθησιακό σεξ είναι ξαφνικά πολύ λιγότερο ελκυστικό όταν είσαι κουρασμένη ή έχεις λίγο χρόνο. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές μόνο η σκέψη του σεξ μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι εξαντλημένη. Ωστόσο, όταν σου συμβαίνει αυτό, δεν πρέπει να σταματήσεις να κάνεις σεξ, σε καμία περίπτωση, αλλά απλά να δεις με μια πιο θετική ματιά τα οφέλη του γρήγορου σεξ και να το απολαύσεις, ακόμα κι αν διαρκεί λιγότερο.

Έχεις κάνει σεξ κι έχεις σκεφτεί μετά πόσο λίγο διήρκησε; Κι όμως ήταν για καλό. Κι αν ο σύντροφός σου ολοκληρώνει μερικές φορές πιο γρήγορα απ’ όσο θα ‘θελες δεν πειράζει, γιατί για την ακρίβεια σου κάνει καλό. Πώς; Ποια τα οφέλη του γρήγορου σεξ που πρέπει να ξέρεις για να το εκτιμήσεις λίγο παραπάνω;

Αν κι εσύ πίστευες τόσο καιρό ότι το σεξ που δεν διαρκεί πολύ δεν έχει νόημα κι είναι σα να μην κάνεις σεξ, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

5 sex tips για να απολαύσεις στο έπακρο το γρήγορο σεξ

Όλα τα οφέλη του γρήγορου σεξ που θες να ξέρεις

Είναι αγχολυτικό

Είχες μια δύσκολη και κουραστική μέρα; Θες να συνευρεθείς με τον σύντροφό σου αλλά νιώθεις ότι η κούραση δεν σου αφήνει περιθώρια; Η λύση είναι το γρήγορο σεξ. Ούτε χρόνο θέλει ούτε πίεση, ενώ συγχρόνως θα σε χαλαρώσει, αποτελώντας το καλύτερο αγχολυτικό για το βράδυ – κι όχι μόνο.

Αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την ερωτική επιθυμία

Εκεί που δεν είσαι καλά και είσαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά, το γρήγορο σεξ μπορεί να σε τονώσει, να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και να εντείνει την ερωτική σου επιθυμία. Θα σε κάνει να νιώσεις επιθυμητή, ελκυστική και ποθητή από τον σύντροφό σου, ενώ θα νιώσεις πως τον θες και περισσότερο.

Δεν σε νοιάζει να φτάσεις σε οργασμό

Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν σε νοιάζει αν θα φτάσεις σε οργασμό, αν όλο αυτό θα έχει ένταση και θα το ευχαριστηθείς στο έπακρο. Το κάνεις, νιώθεις καλά και τέλος. Άλλωστε, πόσες φορές έχεις αγχωθεί για το αν θα φτάσεις σε οργασμό ή αν θα προσποιηθείς; Μάλλον πολλές, όμως με το γρήγορο σεξ αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό και μέσα σε λίγα λεπτά, απλά δεν επικεντρώνεσαι τόσο σε αυτό.

Freepik

Είναι το ιδανικό όταν είσαι έξω

Θες να κάνεις σεξ σε εξωτερικό χώρο ή στο αυτοκίνητό σου; Δεν είναι και το καλύτερο να σου πάρει πολλή ώρα, όλο και κάποιος μπορεί να περάσει. Το «για ένα στα γρήγορα» είναι αυτό που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή, για να ευχαριστηθείς, να απολαύσεις τη στιγμή και τη διείσδυση, αλλά και να μην κάνεις πολλή ώρα σεξ έξω, διότι δεν είναι πάντα βολικό και εφικτό, όπως ξέρεις.

Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα

Αν προσπαθείς να αποφύγεις ένα κρυολόγημα, το γρήγορο σεξ μπορεί να είναι το νέο σου όπλο. Το σεξ για πολλές γυναίκες ισοδυναμεί με πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς του σώματος.

Σε βοηθά να κοιμηθείς

Μήπως το βράδυ δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Οι ειδικοί τονίζουν ότι το σεξ απελευθερώνει οξυτοκίνη και σεροτονίνη, βοηθώντας το σώμα σου να χαλαρώσει. Στην ιδανική περίπτωση, θα σε πάρει κατευθείαν ο ύπνος μετά.

Θες κι άλλο λόγο για να κάνεις πού και πού γρήγορο σεξ; Απλά θα το λατρέψεις, όπως και ο σύντροφός σου!

Αν δεν έχεις χρόνο…αυτές είναι οι στάσεις για γρήγορο σεξ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ένα στα γρήγορα»: Μήπως η διάρκεια στο σεξ δεν παίζει πάντα τόσο σημαντικό ρόλο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα