“Δώστε στην Britney την ζωή της πίσω”: H υποστηρικτική δήλωση της Madonna

12:27 9/7/2021 - Πηγή: iPop

Με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Madonna υποστηρίζει την Britney Spears σαν φίλη και συνεργάτιδά της στην δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της η οποία έχει προκαλέσει σάλο το τελευταίο διάστημα.

Και η Madonna υποστηρίζει την Britney
Spears

#FreeBritney: Η Britney Spears μιλά ανοιχτά για την κακοποιητική κηδεμονία του πατέρα της και ζητά το αυτονόητο

Η διάσημη pop star ανάρτησε φωτογραφία στην οποία η ίδια φοράει t-shirt στο οποίο αναγράφεται το όνομα της Britney Spears και έγραψε: “Δώστε σε αυτήν τη γυναίκα τη ζωή της πίσω. Η δουλεία έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες εδώ και αιώνες. Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Britney, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!”

Πολλοί είναι ακόμα οι celebrities που έχουν πάρει θέση υπέρ της τραγουδίστριας στον δικαστικό της αγώνα.  Η Iggy Azalea, η Christina Aguilera αλλά και ο πρώην της Justin Timberlake στέκονται στο πλευρό της δηλώνοντας πως είναι η στιγμή η Britney Spears να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της.

Απόφαση δικαστηρίου: Εξακολουθεί ο πατέρας της Britney Spears να έχει την κηδεμονία της

Σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας στο δικαστήριο, ο πατέρας της έχει την πλήρη κηδεμονία της από το 2008 ελέγχοντας, τα οικονομικά της, την καριέρα της και τις προσωπικές της επιλογές. Ήταν η περίοδος που η Britney Spears είχε χάσει τον έλεγχο με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες και ο νόμος είχε διορίσει ως κυρίαρχο της ζωής της τον πατέρα της. Το δικαστήριο του Los Angeles απέρριψε σε πρώτη φάση το αίτημα της τραγουδίστριας ενώ ο δικηγόρος της πρόκειται να ασκήσει έφεση για να τερματιστεί η επί 13 έτη κηδεμονία της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Δώστε στην Britney την ζωή της πίσω”: H υποστηρικτική δήλωση της Madonna εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα