“Έκρηξη” κατά της παχυσαρκίας στο Καλοκαίρι #Not με προσωπικές εξομολογήσεις (Video)

17:22 21/7/2020 - Πηγή: iPop

Μετά την Σοφία Μουτίδου, τον λόγο πήραν η Ελένη Χατζίδου και η Νάταλι Κάκκαβα για την παχυσαρκία, σχολιάζοντας στο Καλοκαίρι #Not όσα ειπώθηκαν στο “The Booth”. 

Η καλοκαιρινή παρέα του OPEN που μας κρατά καθημερινά συντροφιά σχολίασε δήλωση που έκανε η Σοφία Μουτίδου για τα παραπανίσια κιλά. Αφορμή στάθηκε ένα τηλεφώνημα στην εκπομπή “The Booth”, προκαλώντας τον θυμό κυρίως της Σοφίας Μουτίδου, η οποία δεν δίστασε να ξεσπάσει για το bullying που δέχονται πολλοί άνθρωποι για τα κιλά τους.

«Θέλω απλά να ενημερώσω τον κόσμο ότι αυτός που φέρει τα κιλά, κουβαλάει το δικό του πρόβλημα. Με το να του το υπενθυμίζετε δεν τον βοηθάτε. Τον βοηθάτε, ενημερώνοντας τον για την υγεία του. Το bullying δεν βοηθάει. Εγώ δεν ξέρω κανέναν υπέρβαρο που να νιώθει καλά με τα κιλά του. Σιχαίνομαι τα κοινωνικά ψεύδη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι εμείς νιώθουμε καλά. Δεν μου αρέσω, αλλά γιατί να το μοιραστώ; Εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις bullying» τόνισε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Βλέποντας όλα όσα ειπώθηκαν στο “The Booth”, οι γυναίκες του Καλοκαίρι #Not πήραν πρώτες το λόγο και μίλησαν ανοιχτά, λέγοντας η καθεμία την δικιά της ιστορία.

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε πως έχει δεχθεί κι εκείνη πρόσφατα μήνυμα για τα κιλά της, αν και είναι δικαιολογημένα, αφού γέννησε πριν από λίγους μήνες.

Εγώ θεωρώ τραγικό να κρίνεις γυναίκα που έχει γεννήσει. Εγώ γέννησα πριν δέκα μήνες. Διαβάζω χθες ένα σχόλιο, που φυσικά δεν μπήκα καν στον κόπο να απαντήσω κι έγραφε: “πολύ ωραία, αλλά πρόσεξε λίγο τα κιλά σου”. Ναι υπάρχουν γυναίκες που τα χάνουν κατευθείαν. Αλλά ρε φίλε δε θέλω να έχω στο νου μου αυτό το πράγμα τώρα 

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Νάταλι Κάκκαβα για την παχυσαρκία, κάνοντας μια προσωπική αποκάλυψη και λέγοντας μεταξύ άλλων «Η μαμά μου η συχωρεμένη είχε φτάσει 180 κιλά. Έχω ζήσει τι πάει να πει να είσαι παχύσαρκος. Η παχυσαρκία είναι μια ασθένεια. Κανείς δεν θέλει να έχει παραπάνω κιλά». Η παρουσιάστρια συνέχισε μιλώντας για την περιφρόνηση, τον χλευασμό και την κοινωνική συμπεριφορά που έχει αντιμετώπισε η μητέρα της.

Παιδιά, η παχυσαρκία είναι ασθένεια και δεν κρύβεται και είναι πολύ άσχημο να χλευάζουμε ανθρώπους που είναι ασθενείς. Δείξτε τους την αγάπη σας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλά άλλα προβλήματα 

Σε αυτό το σημείο ο Ετεοκλής Παύλου δεν δίστασε από την πλευρά του να καταθέσει την προσωπική του εμπειρία, αναφέροντας ότι κι ο ίδιος έχει υπάρξει υπέρβαρος.

Στο νοσοκομείο «κοιμήθηκα» με κοιλιακούς γυμνασμένος και «ξύπνησα» 160 κιλά, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθώ. Παιδιά, το σώμα το αλλάζουμε όποτε θέλουμε, ο οποιοσδήποτε έχει παραπάνω κιλά μπορεί να το αλλάξει όποτε θελήσει. Το μυαλό όσων κρίνουν και η ψυχή δεν θα αλλάξει ποτέ 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Σοφία Μουτίδου: Ο σύντροφός της την κάλεσε στο “The booth” και τον πέρασε με πρώην

Το άρθρο “Έκρηξη” κατά της παχυσαρκίας στο Καλοκαίρι #Not με προσωπικές εξομολογήσεις (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop