Γυναίκα γέννησε μέσα σε πλοίο με τον καπετάνιο σε χρέη μαιευτήρα!

14:40 21/7/2020 - Πηγή: iPop

Από τις πιο όμορφες ειδήσεις της ημέρας που σου δίνει κουράγιο είναι η περίπτωση αυτή. Γυναίκα γέννησε σε πλοίο με τη βοήθεια του καπετάνιου, ο οποίος ανέλαβε χρέη μαιευτήρα. 

Μια ιστορία που θα έχει να διηγείται στο μωράκι της που ήρθε στον κόσμο έχει η γυναίκα που γέννησε μέσα στο πλοίο με τη βοήθεια του καπετάνιου, ο οποίος ανέλαβε χρέη μαιευτήρα κι ήταν εκεί, δίπλα της, για να της δώσει κουράγιο και να βοηθήσει ένα νέο πλασματάκι να έρθει στον κόσμο, πράγμα και που συνέβη.

Η

γυναίκα γέννησε σε πλοίο σήμερα τα ξημερώματα, Τρίτη 21 Ιουλίου, ενώ ταξίδευε από την Κάλυμνο με προορισμό τον Πειραιά.

Η γυναίκα επιβιβάστηκε από την Κάλυμνο το βράδυ της Δευτέρας στο πλοίο «Blue Star Chios» με προορισμό τον Πειραιά, όντας έγκυος και περιμένοντας να γεννήσει τις επόμενες ημέρες. Ύστερα από κάποιες ώρες ταξιδιού την έπιασαν οι πόνοι της γέννας.

Άμεσα ενημερώθηκε ο καπετάνιος του πλοίου, Γιάννης Σιγάλας, ο οποίος όχι απλά έδωσε κουράγιο στη μητέρα κι όχι μόνο θύμισε σε όλους την αξία της ανθρωπιάς, αλλά κι όλας ανέλαβε χρέη μαιευτήρα. Έτσι λοιπόν, καταμεσής του Αιγαίου κι ενώ το πλοίο συνέχιζε το δρομολόγιό του με τελικό προορισμό τον Πειραιά, ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο πανέμορφο κοριτσάκι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο λιμάνι της Σύρου η μητέρα αποβιβάστηκε μαζί με το νεογέννητο μωράκι της και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Σύρου. Και οι δυο τους χαίρουν άκρας υγείας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Photo: Unsplash/Luma Pimentel

Το άρθρο Γυναίκα γέννησε μέσα σε πλοίο με τον καπετάνιο σε χρέη μαιευτήρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα