Εκνευρισμός στο Μαξίμου λίγο πριν την Πρωτοχρονιά

10:09 30/12/2015 - Πηγή: iPop

Έντονο εκνευρισμό φαίνεται να έχουν προκαλέσει στο Μαξίμου οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Λεβέντης αναφορικά με τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης αφήνοντας παράλληλα αιχμές για παραίτηση του Πάνου Καμμένο, αν δοθεί εντολή από τον Κώστα Καραμανλή.

Αξίζει βέβαια να τονιστεί, πως οι δηλώσεις Λεβέντη

δεν έρχονται σε μια εύκολη περίοδο για την Κυβέρνηση, καθώς τρέχει να προλάβει την έναρξη της νέας χρονιάς αναζητώντας λύσεις για το ασφαλιστικό.

Βέβαια, το Μαξίμου δεν αφήνει καμία πιθανότητα να υλοποιηθούν τα σενάρια του επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, εξηγώντας πως δεν τίθεται θέμα οικουμενικής κυβέρνησης.

Σημείωση!

Με την ένταση που επικρατεί δεν πρέπει να απορούμε γιατί δε συναντήθηκαν τελικά, Τσίπρας- Λεβέντης.

Τι είπε χτες, Τρίτη, ο Βασίλης Λεβέντης;

Ο Λεβέντης είπε νέο ΟΧΙ σε πιθανό σενάριο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας:

Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε.

Και συμπλήρωσε:

«Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας».

Κλείνοντας είπε:

«Αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει».

Ποια είναι η προτεραιότητα της κυβέρνησης;

Ως βασικό θέμα η Κυβέρνηση έχει να βρει λύση στο ασφαλιστικό. Έτσι, περιμένει πως και να μπει η νέα χρονιά για να καταθέσει την πρόταση της στους Θεσμούς.

Όπως όλα δείχνουν προκειμένου να βρεθεί μια μέση λύση, η πρόταση της Κυβέρνησης στους δανειστές πιθανότατα θα περιλαμβάνει 50% μείωση στις συντάξεις και 50% αύξηση των εσόδων.

The post Εκνευρισμός στο Μαξίμου λίγο πριν την Πρωτοχρονιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα