Έκλεισε! Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας στο GNTM 3!

12:22 3/6/2020 - Πηγή: iPop

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έκλεισε ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας στο GNTM 3! Ποιο μοντέλο θα πάρει τη θέση της;

Αλλάζουν τα πλάνα και το όνομα που ακουγόταν ότι θα γίνει ο μέντορας των υποψήφιων αγοριών μοντέλων, τελικά θα πάρει τη θέση του στην κριτική επιτροπή.

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, απ’ τον χώρο της μόδας, που εντυπωσιάζει με τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα του!

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας στο GNTM 3

Είναι άνδρας και είναι ο Γιώργος Καράβας! Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Happy

Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το μοντέλο είναι ένα βήμα πριν υπογράψει.

«Φαίνεται ότι ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο με τη διεθνή φήμη, θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές. Για κάποιους μπορεί να έχει υπογράψει ήδη. Το θέμα είναι πως κατέληξαν σε άντρα», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο το τέταρτος κριτής στο GNTM.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου, ο νέος ρόλος της Ζενεβιέβ στο GNTM 3 θα είναι η θέση της Έλενας Χριστοπούλου!

Έτσι, τα καθήκοντα της Ζενεβιέβ φαίνεται πως φέτος θα επεκταθούν αφού θα κληθεί να καλύψει και το μεγάλο κενό που άφησε πίσω της η γνωστή booker των μοντέλων.

Η παραγωγή αποφάσισε να μην πάει την αναζήτηση προσώπου γι’ αυτή τη θέση μακριά, έτσι επικεντρώθηκε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία με τις ατάκες της και τη συμπεριφορά της έχει αγαπηθεί απ’ το κοινό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

GNTM 3: Ξεκίνησαν οι οντισιόν | Τι ρωτούν τους υποψήφιους;

Το άρθρο Έκλεισε! Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας στο GNTM 3! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα