Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers. Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απ’ το MasterChef

10:19 3/6/2020 - Πηγή: iPop

Στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης μάθαμε τον αρχηγό της επόμενης ομαδικής αλλά και τους υποψήφιους, οι οποίοι μονομάχησαν και τελικά μια παίκτρια αποχώρησε απ’ το MasterChef.

O Σταύρος Βαρθαλίτης είχε κερδίσει το Mystery Box κι έτσι είχε το πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε.

Ο ίδιος είχε μοιράσει πέντε διαφορετικά είδη κρέατος στους συμπαίκτες του, δίνοντας καρέ γαλλικής κοπής στον Διονύση και τον Δημήτρη, πανσέτα

στον Σταυρή και τη Μαρία, συκώτι στον Τζον και τη Μάρλεν, μυαλό στον Γιώργο ενώ για τον ίδιο κράτησε τα μάγουλα.

Οι κριτές, αφού δοκίμασαν όλα τα πιάτα, επέλεξαν τα καλύτερα και τα χειρότερα. Τα καλύτερα πιάτα τα είχαν ο Σταύρος και ο Γιώργος, με τον Σταύρο να χάνει στο 90 τη διπλή νίκη. Ο Γιώργος είχε πιο γευστικό πιάτο, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών, κι έτσι θα είναι αρχηγός στην επόμενη δοκιμασία.

Τα χειρότερα πιάτα ήταν αρκετά, έτσι προέκυψαν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Μαριάννα που ήταν ήδη υποψήφια απ’ το Mystery Box, ο Σταυρής, η Μαρία και ο Δημήτρης.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απ’ το MasterChef

Η Μαρία, ο Δημήτρης, η Μαριάννα και ο Σταυρής ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef και έπρεπε να αντιγράψουν ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο. Οι τέσσερις τους διεκδίκησαν την παραμονή τους, όμως, μόνο οι 3 επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef.

Ο Σταυρής για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της μαγειρικής φάνηκε αποδιοργανωμένος και αγχωμένος, υποκύπτοντας σε λάθη, ο Δημήτρης ήταν κλασικά ήρεμος και οργανωτικός, ενώ η Μαρία και η Μαριάννα τα πήγαιναν επίσης αρκετά καλά.

Οι 4 υποψήφιοι βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, οι οποίοι τους ανακοίνωσαν αυτό που όλοι περιμέναμε: Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers και η Μαριάννα αποχώρησε απ’ το MasterChef, αφού είχε τις περισσότερες αδυναμίες στο πιάτο της.

Η λίστα με τις αποχωρήσεις του MasterChef μέχρι τον τελικό

Δες το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης όπου θα δούμε την ομαδική με τον τοίχο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef

Το άρθρο Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers. Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απ’ το MasterChef εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα