Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/6/2020)

08:01 3/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (3/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/6/2020), όσο και αν το στενό οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον

σας πιέζει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το πως θα πορευτείτε σε μία σχέση από δω και στο εξής, προσπαθήστε να θέσετε όρια σε εκείνους, που δε γνωρίζουν καλύτερα από εσάς, τι θέλετε περισσότερο για τη ζωή σας και για το συγκεκριμένο τομέα που θα δεχτείτε πιέσεις. Από την άλλη μεριά, ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια συνεργασία, που στα μάτια των άλλων είναι επίφοβη.

Ταύρος

Κάποιοι στόχοι που το προηγούμενο διάστημα διακόπηκαν λόγω των συνθηκών της καραντίνας, τώρα ενεργοποιείται εκ νέου η πορεία τους και αν περιμένατε, μία επαγγελματική ή οικονομική εξέλιξη, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες, στο να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για το που πάει το πράγμα. Φιλόδοξοι και με αποφασιστικότητα, θα πάρετε πληροφορίες, θα μάθετε για το θέμα που σας ενδιαφέρει και σίγουρα  πατάτε στα πόδια σας με αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Δρομολογούνται όνειρα στόχοι και φιλοδοξίες σας, που είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα και σας ανεβάζουν ψυχολογικά.  Σχέσεις βελτιώνονται και σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας, ενώ δεν αποκλείεται, να δεχτείτε μία πρόταση συνεργασίας, από ένα άτομο που εργαζόσασταν μαζί, ένα φεγγάρι της ζωής σας. Εάν είστε γονείς, μία ευχάριστη εξέλιξη συμβαίνει στο παιδί σας και διώχνει το άγχος που είχατε γι αυτό. Νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας.

Καρκίνος

Η περίσσια ενέργεια όταν δεν εκτονώνεται μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερικές πιέσεις και να σας επηρεάσει συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να είστε εύθικτοι ή νευρικοί, στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε. Φροντίστε τον εαυτό σας, τονώστε τη φυσική σας κατάσταση και προσέξτε τη διατροφή σας. Βάλτε ένα πρόγραμμα που θα σας επιτρέπει να έχετε ελεύθερο χρόνο για να ξεκουράζεστε.

Λέων

Είναι πολύ καλή η εποχή αυτή, στο να βρείτε μία καινούργια δουλειά εάν ψάχνετε. Για το λόγο αυτό, μπορεί να μεσολαβήσει για σας ένα πρόσωπο, από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο και να σας φέρει σε επαφή, με ένα εργασιακό αντικείμενο που δεν είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν με το είδος του. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αρκεί να διαλέξετε συνεργάτες όχι επειδή σας κολακεύουν αλλά επειδή πραγματικά έχουν επιδείξει σπουδαίο έργο στον τομέα τους.

Παρθένος

Με εσωτερική πίεση που θα σας προκαλεί την έγερση συναισθημάτων που προέρχονται από καταπιεσμένα απωθημένα σας, θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Δε θα σας βοηθάει και το περιβάλλον να τα ξεπεράσετε εύκολα. Θα υπάρξουν άνθρωποι, που όχι μόνο θα έχουν απαιτήσεις από εσάς αλλά θα προβαίνουν και σε συμβουλές που πραγματικά θα σας ενοχλήσουν. Προσπαθήστε να τους αποφύγετε με τρόπο διπλωματικό και μην δημιουργείτε εντάσεις.

Ζυγός

Καλό θα ήταν να προσέξετε σήμερα τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες σας, είτε σύντροφοι, αφού λόγω των συναισθηματικών και όχι μόνο πιέσεων που δέχεστε, θα έχετε απότομα  ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσετε σχέσεις που είναι σημαντικής σημασίας για εσάς. Υπάρχει ως προδιάθεση να δημιουργηθούν ρήξεις,πράγμα που δεν σας συμφέρει, ούτε εργασιακά, ούτε αισθηματικά.

Σκορπιός

Για εκείνα που πιστεύετε ότι είστε σωστοί και θέλετε να τα περάσετε στο περιβάλλον σας, είτε αυτό είναι το εργασιακό, είτε το φιλικό ή οικογενειακό, κάντε το με πιο διπλωματικό τρόπο. Πολλές φορές επιμένετε σε μία άποψη, όχι μόνο από πείσμα αλλά και από ένα εγωιστικό προφίλ που το προβάλλετε με τέτοιο τρόπο, που πιθανόν να σας παρεξηγούν στον κύκλο σας. Μην το συνεχίζετε γιατί και δε σας βοηθά και θα μείνετε χωρίς συμμάχους.

Τοξότης

Ένας φίλος ή συνεργάτης σας, μιλάει για σας με τα καλύτερα λόγια, απέναντι σε έναν άνθρωπο που θεωρείτε σημαντική την παρουσία του στη ζωή σας, ή επιθυμείτε μαζί του μια συνεργασία. Αυτό θα σας δώσει την πρόσβαση σε ένα χώρο που μέσα από κει θα μπορέσετε να προβάλλετε καλύτερα τον εαυτό σας, να ενισχύσετε την καλή έξωθεν μαρτυρία σας και να προωθήσετε στόχους ή φιλοδοξίες σας. Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε μεγαλύτερα κοινωνικά ανοίγματα.

Αιγόκερως

Στα πλαίσια της επαγγελματικής ή οικονομικής σας εξέλιξης, ίσως σήμερα να θελήσετε να κάνετε μία επαφή με ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο που σχετίζεται με τους τρόπους που μπορεί να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Δώστε όμως προσοχή, σχετικά με τον τρόπο που θα διατυπώσετε τα επιχειρήματά σας εάν επιθυμείτε να εισακουστούν, γιατί αν δεν προσέξετε το λόγο σας στη λεπτομέρεια, ως προς το τι ζητάτε ή για το τι δεσμεύεστε, δε θα έχετε καλά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/6/2020), τη διάθεσή σας να ξεκολλήσετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε πράγματα που δε συνηθίζατε μέχρι σήμερα, από δραστηριότητες ομαδικές ή να συμμετάσχετε σε μία ομάδα ανθρώπων, θα τη παροτρύνει και ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που ταιριάζουν οι χημείες σας. Πιθανόν όμως να σας παρασύρει με ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό του σε έξοδα και δαπάνες που δεν είχατε προϋπολογίσει, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην τις καλύψετε αλλά και να εκτεθείτε.

Ιχθείς

Έκτακτα έξοδα θα προκύψουν από ζημιές στο σπίτι και τον οικιακό σας εξοπλισμό, ή από τις υποδομές του εργασιακού σας περιβάλλοντος εάν διατηρείτε μία δική σας δουλειά. Προσπαθήστε όμως να στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και αποφύγετε να πάρετε κάποιο δάνειο την εποχή αυτή, που θα σας ταλαιπωρήσει μέχρι να το αποπληρώσετε. Προσπαθήστε σήμερα να περιορίσετε το άγχος που κάποιες στιγμές θα σας καταβάλλει και θα μπλοκάρει τη σκέψη σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: wannapik / Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα