Έκανες το update των Windows 10; Βγάλτο!

18:02 12/3/2020 - Πηγή: iPop

Έκανες το update των Windows 10; Βγάλτο λέει η Microsoft γιατί μπορεί προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του υπολογιστή σου. Για ακόμα μια φορά ένα update έρχεται μαζί με προβλήματα για τους χρήστες.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν αναφορές πως το τελευταίο update των Windows

10 προκάλεσε διάφορα προβλήματα στους υπολογιστές των χρηστών και η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει άμεσα δράση.

Έτσι, ανακοίνωσε επίσημα ότι όσοι κατέβασαν το update με την ονομασία KB4535996 θα πρέπει να το απεγκαταστήσουν.

Τι προκαλεί το update των Windows 10;

Ειδικότερα, η εταιρεία απάντησε σε έναν χρήστη στο SignTool, ο οποίος βρήκε ότι το εργαλείο δεν δουλεύει στο Visual Studio.

Η Microsoft του απάντηε γράφοντάς του:

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή λαμβάνετε σφάλματα σχετικά με το signtool.exe μπορείτε να απεγκαταστήσετε την προαιρετική ενημέρωση KB4535996

Στα θετικά νέα, το συγκεκριμένο update του λειτουργικού συστήματος της Microsoft ήταν προαιρετικό και δεν χρειάζεται όλοι οι χρήστες να το εγκαταστήσουν.

Εάν δεν το έχεις εγκαταστήσει, φυσικά σου προτείνουμε να μην το κάνεις αφού αρκετοί χρήστες αντιμετώπισαν για ακόμα μια φορά και το πρόβλημα των blue screens, ενώ άλλοι εντόπισαν ότι ο υπολογιστής τους άρχισε να γίνεται πιο αργός σε ταχύτητα ή να κάνει ξαφνικό “wake up” ενώ ήταν σε Sleep Mode.

Πώς αφαιρώ τον κωδικό εισόδου στα Windows 10;

Για την αφαίρεση του κωδικού ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Κάνε δεξί κλικ στην Έναρξη και επίλεξε Εκτέλεση.Πληκτρολόγησε netplwiz και πάτησε Enter.Επίλεξε μέσα από τη λίστα τον χρήστη με την ένδειξη “Χρήστες; Διαχειριστές” που λειτουργείς και στη συνέχεια ακύρωσε την επιλογή “Οι χρήστες πρέπει να εισάγουν όνομα χρήστη και κωδικό για να κάνουν χρήση του υπολογιστή”.Κάνε κλικ στην Εφαρμογή και στο αναδυόμενο παράθυρο πληκτρολόγησε δύο φορές τον τρέχοντα κωδικό.Τέλος κάνε κλικ στο ΟΚ.Δες ακόμα:

Ολοκαίνουριο start menu στα Windows! Οι πρώτες εικόνες

Photo: Pexels

Το άρθρο Έκανες το update των Windows 10; Βγάλτο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα