Όσα μας έμαθε η σχέση του Joaquin Phoenix για την αγάπη!

13:36 12/3/2020 - Πηγή: iPop

Όλοι είδαμε αυτήν την υπέροχη φωτογραφία στην οποία ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara έτρωγαν burger για να γιορτάσουν το βραβείο Όσκαρ του πρώτου. Και τους λατρέψαμε ακόμη περισσότερο. Όσα

μας έμαθε η σχέση του Joaquin Phoenix για την αγάπη!

Η σχέση του Joaquin Phoenix είναι από τις αγαπημένες μας. Αυτό το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μερικά χρόνια και ταιριάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Ζουν στο δικό τους μικρό κόσμο, αλλά μας επιτρέπουν λιγάκι να δούμε τι λειτουργεί για αυτούς και πώς τα έχουν καταφέρει.

Όσα μας έμαθε η σχέση του Joaquin Phoenix για την αγάπηΜη φοβάσαι να κάνεις το πρώτο βήμα

View this post on Instagram

#joaquinphoenix and #rooneymara on the way to the @jokermovie premiere at the #venicefilmfestival2019 tonight @wbpictures #gregwilliams #gregwilliamsphotography #leicaSL

A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on Aug 31, 2019 at 1:06pm PDT

Η Rooney τον παρατήρησε όταν δούλεψαν μαζί για την ταινία “Her”.  Ο Phoenix ωστόσο, θεωρούσε ότι δεν της άρεσε και φοβόταν να την προσεγγίσει. Κι αργότερα αποδείχτηκε πως η Rooney ένιωθε το ίδιο για τον Joaquin, αλλά ήταν πολύ ντροπαλή για να κάνει την πρώτη κίνηση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε «είναι η μοναδική κοπέλα που έψαξα στον Internet. Ήμασταν απλά φίλοι και ανταλλάσσαμε emails. Δεν το είχα ξανά κάνει ποτέ αυτό».

Μερικές φορές απλά το να είσαι εκεί, είναι υποστήριξη

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για το άγχος. Συχνά επηρεάζει τη δουλειά του και η αναγνώριση του προκαλεί αγχώδεις διαταραχές. Η τεράστια επιτυχία του Joker, τον έβαλε στο επίκεντρο, περπάτησε σε πολλά κόκκινα χαλιά, έκανε ομιλίες κι όλα αυτά ήταν εφιάλτης για εκείνον.

Αλλά η Rooney ήταν πάντα εκεί, σε κάθε event για να του προσφέρει άνεση και υποστήριξη.

Αν νιώθεις ότι είναι γραφτό να συμβεί, μη το χάσεις

View this post on Instagram

#joaquinphoenix and #rooneymara after winning his @goldenglobes for Best Actor in a Drama Motion Picture. @jokermovie #hfpa #gregwilliams #gregwilliamsphotography #leicaq2

A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on Jan 7, 2020 at 6:05am PST

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara αρραβωνιάστηκαν το 2019. Ήταν η πρώτη φορά που ο 45χρονος ηθοποιός έκανε πρόταση σε μια γυναίκα. Και ήταν μεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους καθώς και οι δύο παλαιότερα ανέφεραν πως ο γάμος είναι mainstream.

Και τελικά απλώς δεν είχαν βρει τον κατάλληλο. Μέχρι που τον βρήκαν ο ένας στον άλλον.

Αποδέξου και γιόρτασε τις ιδιορρυθμίες του άλλου, μην τις διορθώνεις

Η φωτογραφία που το ζευγάρι τρώει vegan burgers μετά τα Oscars έγινε viral και μας έκλεψε την καρδιά. Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε από την απλότητα αλλά και την επικοινωνία του ζευγαριού.

View this post on Instagram

#joaquinphoenix who won the best actor Oscar tonight for his role in @jokermovie and #rooneymara tuck into their #montysveganburgers #vegan #farmsanctuary #gregwilliams #gregwilliamsphotography #LeicaQ2

A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on Feb 10, 2020 at 12:12am PST

Σίγουρα περνούσε κόσμος, μόλις είχε κερδίσει το πιο σημαντικό Oscar… αλλά αφού ήταν μαζί, τίποτα δεν τους απασχολούσε. Παράλληλα, κατά την ομιλία του στα TIFF 2019, ο Phoenix “πρόδωσε” το παρατσούκλι που έχει δώσει στην σύντροφό του λέγοντας “filthy dragon” κι ένα σ’αγαπώ. Περίεργο παρατσούκλι και pet, αλλά θα έχει τον λόγο του για να το χρησιμοποιεί.

Η ηλικία δεν έχει σημασία

Έχουν 11 χρόνια διαφορά αλλά οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, δεν δίνουν βάση, δεν μένουν απλά στους αριθμούς! Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν μπήκαν στη διαδικασία να σκεφτούν αυτή τη διαφορά.

Δεν αποτελούν το πρώτο παράδειγμα μιας επιτυχημένης σχέσης με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Και σίγουρα δεν θα είναι και οι τελευταίοι.

Η συμβουλή της Michelle Obama που πρέπει ν’ ακολουθείς στη σχέση σου!

Τα μικρά πράγματα έχουν σημασία

View this post on Instagram

#rooneymara & Leading Actor Winner #joaquinphoenix in the auditorium at the @bafta Awards this evening #gregwilliamsphotography #gregwilliams #leicaq2

A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on Feb 2, 2020 at 4:03pm PST

Και οι δύο ζουν μια απλή ζωή. Απολαμβάνουν τον διαλογισμό, το να παίζουν με τα σκυλιά τους και να διαβάζουν.

Μάλιστα, ο Phoenix έχει αποκαλύψει πως δεν είναι και πολύ φαν του να βλέπει τηλεόραση ή να κάνει μαραθώνιο ταινιών, είδε 10 ώρες ντοκιμαντέρ στο Netflix επειδή το ήθελε η κοπέλα του. Μερικές φορές, αυτές οι μικρές χειρονομίες κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Tom Hanks παραδίδει μαθήματα για έναν επιτυχημένο γάμο!

Το άρθρο Όσα μας έμαθε η σχέση του Joaquin Phoenix για την αγάπη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα