MasterChef: Η ομαδική δοκιμασία και τα πειράγματα στο ζεύγος!

14:28 12/3/2020 - Πηγή: iPop

Μια απαιτητική δοκιμασία στο MasterChef είχαν να αντιμετωπίσουν στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίκτες, ενώ για ακόμα μια φορά δεν έλειψαν τα πειράματα στο ζευγάρι του MasterChef!

Οι δύο αρχηγοί διάλεξαν το χρώμα της ομάδας τους μετά από τρεις γύρους… “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί” όπου ο Σταύρος κέρδισε και διάλεξε πρώτος χρώμα.

Προηγουμένως, ο κάθε παίκτης κλήθηκε να διαλέξει ένα μαγειρικό σκεύος, το οποίο θα έπαιζε φυσικά ρόλο και στην επιλογή παικτών που θα έκανε ο κάθε αρχηγός, αφού στόχος και των δύο αρχηγών ήταν να έχουν όλα τα απαραίτητα σκεύη αλλά και να στερήσουν απ’ τους αντιπάλους

τους σημαντικά σκέυη.

Όταν ήρθε η ώρα οι δύο αρχηγοί να διαλέξουν τους παίκτες τους, φάνηκε πως ο Σταύρος το είχε πιο στρατηγικά στο μυαλό του απ’ τη Μαριάννα, η οποία έκανε ορισμένες επιλογές παικτών με σκεύη που έκαναν κάποιους να απορούν.

Οι δύο ομάδες έπρεπε να φτιάξουν ένα μενού 5 πιάτων όπου σε όλα θα ήταν πρωταγωνιστής το μανιτάρι κι είχαν στη διάθεσή τους μια τεράστια ποικιλία μανιταριών. Ποιους τάισαν; Τους τρεις κριτές μαζί με τους υπεύθυνους των εστιατορίων τους, δηλαδή του Nolan (Σωτήρης Κοντιζάς), του Ovio (Πάνος Ιωαννίδης) και του Feedέλ (Λεωνίδας Κουτσόπουλος).

Αν και ο Σταύρος είναι πιο έμπειρος μάγειρας και με μεγαλύτερες ηγετικές ικανότητες, επικράτησε ένας χαμός και μια ανησυχία κατά τη μαγειρική διαδικασία στην ομάδα του, με τον ίδιο να φαίνεται δυσαρεστημένος απ’ τον τρόπο που δούλεψαν, αν και στο τέλος φάνηκε να είναι ικανοποιημένος απ’ τα πιάτα. Απ’ την άλλη η Μαριάννα, πήρε μεν λιγότερες πρωτοβουλίες, αλλά το γεγονός ότι είχε διαλέξει στην ομάδα της παίκτες με πολλή εμπειρία και ηγετικές προσωπικότητες, φαίνεται πως της βγήκε σε καλό!

Οι κριτές και οι καλεσμένοι δοκίμασαν τα πιάτα και όλα δείχνουν πως η ομάδα της Μαριάννας θα αναδειχθεί η νικητήρια. Όλα, όμως, θα τα μάθουμε στο συμβούλιο της Πέμπτης!

Τα πειράγματα στο ζευγάρι του MasterChef

Οι παίκτες για τη δοκιμασία βρέθηκαν σε ένα κτήμα με ένα εκκλησάκι, το οποίο φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λέγοντας:

Γνωρίζουμε επίσης ότι το Μαράκι κι ο Δημήτρης δεν ήθελαν καθόλου να ‘ναι αρχηγοί σε αυτή τη δοκιμασία, το γιατί δε θα το συζητήσουμε τώρα, έχουμε κι ένα εκκλησάκι πίσω…

Και ο Διονύσης, μιλώντας στην κάμερα, έκανε το δικό του πείραγμα στο ζευγάρι, αποκαλύπτοντας ότι: «Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο… ο Δημήτρης εδώ και μέρες δεν είναι στο δωμάτιο μου, οπότε η εκκλησία τους πάει πάρα πολύ!», ενώ η Μαρία σε συζήτηση που είχε με την Κατερίνα αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς της το ξέρει και εγκρίνει, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη σχέση της με τον Δημήτρη!

Δες ακόμα:

Αυτά είναι τα εκπληκτικά εστιατόρια των κριτών του MasterChef!

Το άρθρο MasterChef: Η ομαδική δοκιμασία και τα πειράγματα στο ζεύγος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα