Είσαι γυναίκα και έχεις περιττά κιλά; Οι αλλεργίες σου χτυπούν την πόρτα

17:11 14/4/2016 - Πηγή: iPop

Τα περιττά κιλά δε σου δημιουργούν μόνο πρόβλημα στην καθημερινότητα σου ή στα ρούχα που θα επιλέξεις να βάλεις. Ειδικά αν είσαι γυναίκα και η ζυγαριά δείχνει κάτι παραπάνω αυξάνεις τον κίνδυνο να υποφέρεις από άσθμα και δεν το λέμε εμείς αλλά οι γιατροί οι οποίοι έκαναν σχετικές έρευνες.

Επιστήμονες από το University of Toronto σε πρόσφατη έρευνα τους επισημαίνουν πως οι γυναίκες οι οποίες έχουν περιττά κιλά είναι πολύ επιρρεπείς στις αλλεργίες. Έτσι αυτή η κατηγορία των γυναικών φλερτάρει πιο πολύ με το ενδεχόμενο να πάθει άσθμα.

Όπως δηλώνουν οι γιατροί στις

υπέρβαρες γυναίκες οι αεραγωγοί είναι σχεδόν βέβαιο πως παθαίνουν συχνές φλεγμονές που συνδέονται με τις αλλεργίες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό τα περιττά κιλά να συνδέονται και από άλλες ασθένειες όπως είναι η αλλεργική ρινίτιδα.

Για να φτάσουν στο εν λόγω συμπέρασμα οι επιστήμονες ανέλυσαν τη συμπεριφορά και τις συνήθειες τουλάχιστον 1.000 γυναικών διαφορετικού σωματικού βάρους. Μάλιστα, σε συνεργασία με άλλες χώρες επιβεβαίωσαν πως τα ευρήματα τους συμπίπτουν και με την υγεία των γυναικών με περιττά κιλά που ζουν σ΄ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Jayadeep Patra, οι γυναίκες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με τα κιλά τους ειδικά στην περίπτωση που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, καθώς τότε είναι πιο εύκολο να παχύνουν.

The post Είσαι γυναίκα και έχεις περιττά κιλά; Οι αλλεργίες σου χτυπούν την πόρτα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα