ΣΥΡΙΖΑ: Θεωρούμε αυτονόητη την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου

16:16 14/4/2016 - Πηγή: iPop

Μετά την δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου μέσω του Facebook («Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος») ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του ζητάει την παραίτηση σου και καλεί την ΝΔ να καταδικάσουν αυτές τις απόψεις δημόσια και να διαγράψουν από το κόμμα τον Σταμάτη. Κάρμαντζη.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ:

Η

δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!» του Αντιπεριφερειάρχη Χίου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Σταμάτη Κάρμαντζη παραπέμπει ευθέως στη ρητορική του μίσους της άκρας δεξιάς. Θεωρούμε αυτονόητη την παραίτησή του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη μετά από αυτό το εθνικιστικό παραλήρημα. Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της Κ. Μητσοτάκη, να καταδικάσουν ρητά τις απόψεις αυτές και να αποβάλουν τα ακροδεξιά στοιχεία από το κόμμα τους.

Να θυμίσουμε πως ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, το βράδυ της Τετάρτης είχε ένα εθνικιστικό παραλήρημα στο Facebook όπου ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως «Kαλός Τούρκος ο νεκρός Τούρκος».

«Το σύνθημα των καταδρομέων μας, για το οποίο συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα, με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν, ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου ειναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!», έγραψε στο facebook ο Σταμάτης Κάρμαντζης.

The post ΣΥΡΙΖΑ: Θεωρούμε αυτονόητη την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα