Είναι έγκυος η Rihanna! Οι πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

18:29 31/1/2022 - Πηγή: iPop

Τα ευχάριστα νέα της ημέρας! Η Rihanna είναι έγκυος! Ναι, καλά άκουσες! Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της μωρό με τον ράπερ A$AP Rocky.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε έξω στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο, όπου η Rihanna έκανε μία πρώτη εμφάνιση

με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, φορώντας ένα μακρύ ροζ μπουφάν. Τα ρούχα της, μάλιστα, ήταν ξεκούμπωτα με σκοπό να μας αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα!

Η κίνηση της Rihanna και το παράδειγμα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν κι άλλοι celebrities

Η Rihanna είναι έγκυος κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε από χαρά!

Σε μια από τις γλυκές φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν στο Χάρλεμ, όπου μεγάλωσε ο A$AP Rocky, ο ράπερ φιλάει τη μέλλουσα μαμά στο μέτωπό της καθώς απολαμβάνουν μια χιονισμένη βόλτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Τον Μάιο, ο A$AP Rocky μίλησε στο GQ για το ειδύλλιό του με τη Rihanna, αποκαλώντας την «αγάπη της ζωής μου». Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν να είσαι σε μια σχέση, είπε, «Πολύ καλύτερα. Πολύ καλύτερα όταν έχεις τη μία και μοναδική. Νομίζω ότι όταν φτάσει η στιγμή ξέρεις, ξέρεις ότι αυτή είναι η Μία».

Όσον αφορά την πατρότητα, ο A$AP Rocky, είπε ότι η δημιουργία οικογένειας είναι «στα σχέδιά του». Όπως το έθεσε εκείνη την εποχή, «Νομίζω ότι θα ήμουν ένας απίστευτος, απίστευτα καταπληκτικός μπαμπάς. Θα είχα ένα πολύ καλό παιδί. Πολύ».

Love On the Edge: Η Rihanna και η νέα κολεξιόν του Savage x Fenty φροντίζουν να περάσεις αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Rihanna is pregnant, expecting her first baby with rapper A$AP Rocky. Full story: https://t.co/KUiNPACP8P | : DIGGZY/SHUTTERSTOCK pic.twitter.com/ePsZWF81Sn

People (@people) January 31, 2022

Μια πηγή επιβεβαίωσε στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2020 ότι η  Rihanna και ο A$AP Rocky έβγαιναν μετά από χρόνια φιλίας. Το ζευγάρι είχε πυροδοτήσει ρομαντικές φήμες από τότε που η Rihanna χώρισε από τον επί τρία χρόνια αγόρι της, τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jamee, τον Ιανουάριο του 2020. Τον Ιούλιο, παρουσίασε τον A$AP Rocky στην καμπάνια της στο Fenty Skin και το δίδυμο έκανε πολλές συνεντεύξεις για να προωθήσει τη συνεργασία.

«Ξέρω ότι θα θέλω να ζήσω διαφορετικά», είπε η Rihanna σε μία παλαιότερη συνέντευξή της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια βλέπει τον εαυτό της να έχει «τρία ή τέσσερα» παιδιά, είτε έχει σύντροφο είτε όχι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miles Diggs (@diggzy)

Το Savage X Fenty Show της RiRi επέστρεψε και έφερε αναστάτωση σε όλο τον πλανήτη!

«Αισθάνομαι ότι η κοινωνία με κάνει να θέλω να νιώθω «Ωχ, αυτό είναι λάθος…» Σε μειώνουν ως μητέρα αν δεν υπάρχει μπαμπάς στη ζωή των παιδιών σου», είπε η Rihanna. «Αλλά το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η ευτυχία· αυτή είναι η μόνη υγιής σχέση μεταξύ ενός γονέα και ενός παιδιού. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί αληθινά, είναι η αγάπη».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι έγκυος η Rihanna! Οι πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα