Είναι αλήθεια! Τα υπάκουα παιδιά οδηγούνται στην επιτυχία

18:04 14/3/2016 - Πηγή: iPop

Το να είναι υπάκουα τα παιδιά σου έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και από τον τρόπο με τον οποίο τα μεγαλώνεις. Κάτι, όμως, το οποίο δεν γνωρίζεις και θα σου το επιβεβαιώσουμε αμέσως είναι πως τα παιδιά που υπακούν καταφέρνουν ως ενήλικες να οδηγηθούν στην επιτυχία. Και δεν το λέμε μόνο εμείς το τονίζουν και οι επιστήμονες οι οποίοι έκαναν σχετικές έρευνες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στην Βρετανία και συγκεκριμένα, σε βρετανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα αποδείχθηκε πως τα παιδιά τα οποία ξέρουν ή έστω έχουν εκπαιδευτεί στο να υπακούν,

μακροπρόθεσμα, όταν δηλαδή γίνουν ενήλικες είναι πιο εύκολο να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Όπως επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι υπάκουος σε σχέση μ΄ έναν ο οποίος είναι πιο αντισυμβατικός μπορεί να παλέψει πιο σκληρά για τους στόχους του.

Να τονισθεί, όμως, πως επίσης η ίδια έρευνα τονίζει πως τα ανυπάκουα παιδιά έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν πολλά στη ζωή τους περισσότερα από υπάκουα, καθώς ρισκάρουν πιο εύκολα και έτσι πολλές φορές κερδίζουν.

The post Είναι αλήθεια! Τα υπάκουα παιδιά οδηγούνται στην επιτυχία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα