Είναι αυτοί οι 2 φιναλίστ του MasterChef 4;

10:24 27/3/2020 - Πηγή: iPop

Με τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής να είναι στον “αέρα” λόγω κορονοϊού, βγαίνουν το ένα μετά το άλλο τα spoilers. Είναι αυτοί οι 2 φιναλίστ του MasterChef 4;

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μεσημέρι YES», ξέρουμε ήδη ποιοι είναι οι δύο φιναλίστ του MasterChef 4 κι αν ισχύουν οι πληροφορίες, τότε αυτός ο τελικός θα έχει πολλή αγάπη και δύο πανευτυχείς φιναλίστ!

Οι παίκτες, λοιπόν, που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό σύμφωνα με την εκπομπή είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής. 

Αυτό σημαίνει

πως όταν το STAR και οι συνθήκες επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού κύκλου, οι δύο φίλοι και πολύ καλοί μάγειρες θα διαγωνιστούν για να κερδίσει ο καλύτερος τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef!

Στο μεταξύ, πριν από μερικές μέρες, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες και για την τελική 6άδα του MasterChef. Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, στην τελική 6άδα θα δούμε πέντε άνδρες και μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα στην τελική 6άδα του MasterChef βρίσκουμε την Μαρία, τον Δημήτρη, τον Γιώργο, τον Τζον, τον Σταύρο και τον Σταυρή.

 Τι έχει αλλάξει λόγω κορονοϊού;

Στο πλαίσιο της προσπάθειας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, από την προηγούμενη εβδομάδα ο διαγωνισμός μαγειρικής βγαίνει στον αέρα με τρία επεισόδια αντί για πέντε.

Συνεπώς, τα επεισόδια πλέον κάθε εβδομάδα ολοκληρώνονται την Τετάρτη και το MasterChef επιστρέφει κάθε Δευτέρα, ενώ κάθε δεύτερη Κυριακή μεταδίδεται MasterClass.

Εννοείται πως οι εξωτερικές δοκιμασίες αλλά και τα προγραμματισμένα ταξίδια έχουν ακυρωθεί ώστε να διασφαλιστεί η ύψιστη ασφάλεια των συντελεστών και των συμμετεχόντων.

Δες ακόμα:

MasterChef: Έξαλλος ο Κουτσόπουλος με τον Ηλία | “Μάντεψε, ποιος είναι εδώ για να κρίνει”

Το άρθρο Είναι αυτοί οι 2 φιναλίστ του MasterChef 4; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα