Είδες όλα τα φανταστικά εφέ που μπορείς να προσθέσεις στα μηνύματα στο Messenger;

17:42 27/10/2020 - Πηγή: iPop

Θα έχεις παρατηρήσει ότι στο πλαίσιο ενοποίησης Messenger και Instagram, το εικονίδιο στο κινητό σου έχει αλλάξει χρώμα. Το κλασικό μπλε έχει γίνει μωβ-μπλε, αποτυπώνοντας την ένωση. Τι άλλο όμως έχει ήδη αλλάξει αλλά και τι περιμένουμε το επόμενο διάστημα; Είδες τα νεά εφέ στο Messenger

που σου επιτρέπουν να στείλεις φανταχτερά μηνύματα στους φίλους σου;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today, Messenger gets a new look to reflect all the new features that make it easier and more fun to hang out with your favorite people on your favorite apps and devices. #NewMessenger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Messenger (@messenger) στις 13 Οκτ, 2020 στις 6:09 πμ PDT

Ποιες είναι οι βασικές νέες δυνατότητες της συγχώνευσης Messenger και Instagram;Επικοινωνία σε όλες τις εφαρμογές: Συνδεθείτε απρόσκοπτα με φίλους και συγγενείς στο Instagram και το Messenger χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις δύο εφαρμογές για την αποστολή μηνυμάτων και τη συμμετοχή σε βιντεοκλήσεις.Παρακολούθηση μαζί: Απολαύστε βίντεο στο Facebook Watch, IGTV, Τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και πολλά άλλα με φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.Λειτουργία εξαφάνισης: Επιλέξτε μια λειτουργία όπου τα εμφανιζόμενα μηνύματα εξαφανίζονται μετά την προβολή τους ή όταν κλείνετε τη συνομιλία.Αυτοκόλλητα Selfie: Δημιουργήστε μια σειρά αυτοκόλλητων μπούμερανγκ με την selfie σας για χρήση στη συνομιλία.Προώθηση μηνυμάτων: Μοιραστείτε εύκολα περιεχόμενο με έως και πέντε φίλους ή ομάδες.Απαντήσεις σε μεμονωμένα μηνύματα: Απαντήστε απευθείας σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα στη συνομιλία σας και διατηρήστε τη ροή συνομιλίας σαςΣτοιχεία ελέγχου μηνυμάτων: Αποφασίστε ποιος μπορεί να σας στείλει άμεσα μηνύματα και ποιος δεν μπορεί να σας στείλει μήνυμα.Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, όμως, είναι τα νέα εφέ στο Messenger!

Eκτός απ’ το ότι τα χρώματα της συνομιλίας μπορούν να γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά, αλλά μπορείς επίσης να προσαρμόσεις και τις αντιδράσεις με Emoji, δημιουργώντας μια συντόμευση με τα αγαπημένα σου emojis, υπάρχουν και τα εφέ κινούμενων μηνυμάτων!

Τα νέα εφέ σου επιτρέπουν να προσθέσεις μια οπτική αίσθηση στο μήνυμά σου με εφέ κινούμενης αποστολής!

Πώς θα εντάξεις τα εφέ στα μηνύματά σου; Πολύ απλά αφού γράψεις το μήνυμα και πριν το στείλεις, θα πατήσεις τον φακό που θα σου εμφανιστεί δίπλα. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια σειρά από εφέ, όπως κουτί δώρου, φωτιές, καρδιές κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Μερικά απ’ αυτά τα εφέ τα θυμόμαστε που είχαν κυκλοφορήσει και παλαιότερα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα ήρθαν για να μείνουν!

Δες μερικά απ’ τα εφέ στο Messenger που δοκιμάσαμε!

Αν δεν σου έχουν εμφανιστεί και εσένα, κάνε λίγη υπομονή μέχρι να γίνουν διαθέσιμα σε όλους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είδες όλα τα φανταστικά εφέ που μπορείς να προσθέσεις στα μηνύματα στο Messenger; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα