Τα 10 βιβλία που ενέπνευσαν τον Elon Musk να χτίσει την αυτοκρατορία του

17:22 27/10/2020 - Πηγή: iPop

Η ανάγνωση βιβλίων είναι μια από τις συνήθειες που οι πλουσιότεροι άνθρωποι αυτού του κόσμου, όπως ο Elon Musk, ο Warren Buffett, ο Bill Gates και άλλοι, φροντίζουν να εντάσσουν στην καθημερινότητά τους. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνήθεια μπορεί να βοηθήσει όλους μας να καταφέρουμε το ίδιο μια μέρα.

Το διάβασμα είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας, για να μάθουμε, να αποκτήσουμε νέες γνώσεις, να τις αναλύσουμε και στην τελική να τις εφαρμόσουμε και να τις μετατρέψουμε σε πληροφορίες

που θα έχουν μια χρησιμότητα στην καθημερινότητά μας.

Ο Elon Musk ήταν βιβλιοφάγος από τότε που ήταν μικρός, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του όταν έβγαιναν σε κάποιο δείπνο ή event, ο μικρός Musk είχε πάντα ένα βιβλίο μαζί του για να το διαβάσει όταν οι συζητήσεις των ενηλίκων δεν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνον.

Τα 7 βιβλία για την επιχειρηματικότητα που αξίζει να διαβάσεις

Αργότερα, μετά τα σπουδαία του επιτεύγματα που δεν θα απαριθμήσουμε εδώ, ο ίδιος έγραψε και το δικό του βιβλίο «Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future», ενώ σύμφωνα με το Business Insider όταν οι άνθρωποι ρωτούν τον Elon Musk πώς έμαθε να κατασκευάζει πυραύλους, η απάντηση που τους δίνει είναι πολύ απλή: «Διαβάζω βιβλία». Ακολουθούν τα 10 βιβλία που στάθηκαν πηγή έμπνευσης για τα κατορθώματά του και ίσως να εμπνεύσουν κι εσένα.

Αυτά είναι τα 10 βιβλία που ενέπνευσαν τον Elon Musk να χτίσει την αυτοκρατορία του:

Όπως θα δεις, τα βιβλία που ενέπνευσαν τον Elon Musk δεν ανήκουν σε ένα μόνο είδος, αλλά κάποια είναι μυθιστορήματα, ενώ κάποια άλλα είναι με συμβουλές για την επιχείρηση και τη ζωή σου.

The Lord of the Rings, J.R.R. TolkienThe Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Douglas AdamsFoundation series, Isaac AsimovΔιάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα 10 βιβλία που ενέπνευσαν τον Elon Musk να χτίσει την αυτοκρατορία του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα