Έγκυος η Scarlett Johansson στο πρώτο της παιδί με τον Colin Jost

11:07 7/7/2021 - Πηγή: iPop

Έγκυος η Scarlett Johansson με την ηθοποιό να περιμένει το δεύτερό της παιδί, σύμφωνα με πηγές. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον σύντροφό της Colin Jost.

Να θυμίσουμε πως η Χολιγουντιανή σταρ έχει ήδη μια πανέμορφη κόρη, την 6χρονη Rose από τον προηγούμενο γάμο της με τον Romain Dauriac, ενώ τώρα είναι έγκυος η Scarlett Johansson

στο πρώτο της παιδί με τον Colin Jost.

Οι φήμες τις εγκυμοσύνης πυροδοτήθηκαν ήδη από τον Ιούνιο, όταν η πρωταγωνίστρια και συμπαραγωγός της ταινίας Black Widow δεν παρευρέθηκε σε πολλές εκδηλώσεις για την ταινία της. Αντίθετα, η ίδια εμφανίστηκε μέσω Zoom στην εκπομπή του Jimmy Fallon, Tonight Show και την είδαμε μόνο σε πολύ κοντινό πλάνο. Στη συνέχεια, η ηθοποιός δεν εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας στο Hamptons Friday, αν και ο συμπρωταγωνιστής της βρέθηκε εκεί και πήγε και στο πάρτυ της ταινίας, ενώ πολλοί fans της αναφέρουν ότι η σταρ έχει αλλάξει ακόμη και τις καθημερινές συνήθειες και τις βόλτες με τον σκύλο της, κάτι που υποδηλώνει πως είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Εκτός, όμως, από τις φήμες αυτές που είχαν ακουστεί, πηγές της Page Six αναφέρουν ξεκάθαρα πως η Scarlett και ο Colin θα γίνουν σύντομα γονείς.

«Η Scarlett πρόκειται να γεννήσει σύντομα, αυτή και ο Colin είναι ενθουσιασμένοι», ανέφερε μια πηγή, ενώ μια άλλη προσέθεσε «Η Scarlett είναι έγκυος, αλλά διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ».

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της Scarlett Johansson, αλλά το πρώτο με τον ηθοποιό και σύντροφό της Colin Jost. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια ήσυχη τελετή τον Οκτώβριο του 2020, μετά από τρία χρόνια γνωριμίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έγκυος η Scarlett Johansson στο πρώτο της παιδί με τον Colin Jost εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα