Έφη Ρασσιά- Πάρης Σκαρτσολιάς: Η γλυκιά συνέντευξή τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

10:16 17/1/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν οι Έφη Ρασσιά- Πάρης Σκαρτσολιάς, οι τηλεοπτικοί “Βάλια και Μανωλάκης”, οι οποίοι παραχώρησαν μια πολύ γλυκιά συνέντευξη στον παρουσιαστή.

Η Έφη Ρασσιά, η οποία είναι δικηγόρος και στην πραγματικότητα, αναφέρθηκε στο πώς οι γονείς της τη βοήθησαν να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα σε τόσο μικρή ηλικία.

Είχα μια οικογένεια που με προστάτεψε όταν ήμουν μικρή. Η αναγνωρισιμότητα έρχεται και φεύγει μου έλεγαν

Παρόμοια, και ο Πάρης Σκαρτσολιάς είπε πως είχε γονείς που τον κράτησαν

γειωμένο, ενώ είπε πως είχε αποφασίσει ότι δεν θα γινόταν ηθοποιός παρά μόνο στα 23 του όταν συνάντησε έναν άλλο ηθοποιό που τον παρακίνησε.

Η Έφη Ρασσιά είπε ότι έχει το επίθετο της μητέρας της που είναι η αδελφή του Χάρη Ρώμα (Ρασσιάς είναι το πραγματικό του επίθετο) καθώς ο πατέρας της είναι ανοιχτόμυαλος και το δέχτηκε.

Η ίδια σχολίασε πως τελείωσε τη Νομική καθώς προέρχεται από οικογένεια νομικών και πάντα την τράβαγε αλλά δεν ένιωθε ολοκληρωμένη μόνο με τη Νομική.

Κάθε πότε θα προβάλλεται το Καφέ της Χαράς;

Έφη Ρασσιά- Πάρης Σκαρτσολιάς: Ποια η σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια;

Όλα αυτά τα χρόνια, μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς, οι δύο ηθοποιοί είχαν χαθεί αλλά ξανασυναντήθηκαν τυχαία μετά από χρόνια.

«Παρόλο που δεν τα λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές πετύχαμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο ήταν πολύ ζεστό, παράλογα ζεστό», είπε ο Πάρης.

Η Έφη, όταν ρωτήθηκε απ’ τον παρουσιαστή εάν έχει δει ποτέ ερωτικά ο ένας τον άλλον, είπε ότι επειδή την πρώτη φορά είδε τον Πάρη με κοπέλα ό,τι κι αν ένιωσε εκείνη την ώρα το “έκοψε” αμέσως.

Ο Γρηγόρης τους είπε πως ταιριάζουν πολύ, σαν να είναι ζευγάρι, με την Έφη να παραδέχεται ότι τους το λένε πολύ.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι έχουν πολύ ωραία ομάδα πίσω και μπροστά από τις κάμερες και περνούν πολύ όμορφα στα γυρίσματα της επιστροφής της σειράς.

Δες ακόμα:

Η επιστροφή στο Καφέ της Χαράς που όλοι περιμένουμε!

Το άρθρο Έφη Ρασσιά- Πάρης Σκαρτσολιάς: Η γλυκιά συνέντευξή τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα