Αλήθειες που πρέπει να αποδεχθείς για να είσαι ευτυχισμένος!

20:04 29/9/2014 - Πηγή: iPop

Τις περισσότερες φορές λυπόμαστε γιατί τα πράγματα δεν πάνε, όπως, τα έχουμε σχεδιάσει! Πέφτουμε αμέσως ψυχολογικά και νιώθουμε πώς όλα είναι μάταια! Για ηρέμησε και μην επηρεάζεσαι άλλο από τον καιρό! Τα πράγματα στη ζωή δεν είναι τόσο σύνθετα! Υπάρχουν, λοιπόν, μερικές αλήθειες που αν απλά τις αποδεχτείς θα μπορέσεις να ζήσεις πιο ήρεμος-η και φυσικά θα μπορέσεις να είσαι ευτυχισμένος!

Τι πρέπει να δεχτείς για να είσαι ευτυχισμένος;Στάματα να ακούς τι λένε οι άλλοι: Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν ούτε τι λένε οι άλλοι για εσένα, οπότε σταμάτα να σκέφτεσαι καθετί που ακούς
από το στόμα τους. Σημασία έχει ποιος είσαι εσύ και πόσο έχεις κοπιάσει για να δημιουργήσεις την προσωπικότητα που έχεις.Το να είσαι μόνος δεν είναι κακό: Πολλές φορές ο άνθρωπος πρέπει να μένει μόνος του για να περνάει χρόνο με τον εαυτό του και να λύνει όσα τον βασανίζουν! Διάλεξε, λοιπόν, από επιλογή να μείνεις μόνος-η και μην συμβιβάζεσαι με ανθρώπους «λιγότερους» από όσα αξίζεις απλά και μόνο από φόβο.Μην πιστεύεις στο τέλειο: Σχεδόν πάντα τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά όσο τα φαντάζεσαι. Δέξου, λοιπόν, την πραγματικότητα και μην ψάχνεις συνεχώς την τελειότητα γιατί μπορεί να μην την βρεις ποτέ.Μην ψάχνεις το λόγο της ύπαρξης σου, θα σε βρει από μόνος του. Δε χρειάζεται να χαλάς χρόνο και να κουράζεσαι ψάχνοντας συνεχώς να βρεις κάτι να σε γεμίσει απόλυτα. Εμπιστεύσου τη μοίρα και θα δεις πώς κάποια στιγμή ο λόγος της ύπαρξής σου θα έρθει κοντά σου και όταν με το καλό έρθει πίστεψέ μας θα το καταλάβεις.

The post Αλήθειες που πρέπει να αποδεχθείς για να είσαι ευτυχισμένος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα