Δύο χρόνια χωρίς τον Kobe Bryant – Το άγαλμα του μπασκετμπολίστα και της κόρης του που τοποθετήθηκε στο σημείο συντριβής του ελικοπτέρου

13:36 27/1/2022 - Πηγή: iPop

Ένα άγαλμα του αείμνηστου Kobe Bryant και της κόρης Gianna τοποθετήθηκε στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου τους στο Calabasas της Καλιφόρνια, την Τετάρτη, 26/1, δύο χρόνια από την ημέρα του τραγικού θανάτου αυτών και άλλων επτά ανθρώπων.

Το άγαλμα δημιουργήθηκε από τον γλύπτη Dan Medina και αναπαριστά τον Kobe, με τη στολή των Lakers και με το χέρι του γύρω από την Gianna, η

οποία επίσης φοράει στολή κρατώντας μια μπάλα του μπάσκετ στο πλευρό της. Οι δυο τους κοιτάζονται με μεγάλα χαμόγελα.

Συγκλονίζουν Αντετοκούνμπο και James για την απώλεια του Kobe Bryant

Το άγαλμα του Kobe Bryant στο Calabasas της Καλιφόρνια: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MEDINA (@medina_sculpture)

Ο Medina είπε στο NBC Los Angeles ότι τοποθέτησε το χάλκινο άγαλμα σε έναν λόφο στο Calabasas στις 4 το πρωί της Τετάρτης και ότι θα παραμείνει εκεί προσωρινά.

Πώς ο Kobe Bryant μας έμαθε να μην τα παρατάμε ποτέ; | Photos

Το άγαλμα έχει τα ονόματα των Bryants και των άλλων επτά θυμάτων στη συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου 2020: John Altobelli, η σύζυγός του, Keri, και η κόρη τους Alyssa, η Christina Mauser, η Sarah Chester και η κόρη της Payton και ο πιλότος Ara Zobayan. Όλα αυτά αναγράφονται στη βάση του αγάλματος.

Το ελικόπτερο που μετέφερε και τους οκτώ επιβάτες ήταν καθ’ οδόν για ένα τουρνουά μπάσκετ κοριτσιών στο οποίο επρόκειτο να παίξει η Gianna, 13 ετών. Συνετρίβη στους λόφους δυτικά του Λος Άντζελες εν μέσω ομίχλης και οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ασφαλείας έχουν κατηγορήσει έκτοτε το λάθος του πιλότου για τη συντριβή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δύο χρόνια χωρίς τον Kobe Bryant – Το άγαλμα του μπασκετμπολίστα και της κόρης του που τοποθετήθηκε στο σημείο συντριβής του ελικοπτέρου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύο, Kobe Bryant –,dyo, Kobe Bryant –