Ο Άκης έμεινε χωρίς ρεύμα και μας δείχνει την αυτοσχέδια κουζίνα που έφτιαξε

16:59 26/1/2022 - Πηγή: iPop

Ο Άκης έμεινε χωρίς ρεύμα και με κάποιο τρόπο έπρεπε να φτιάξει φαγητό, αλλά και να ζεστάνει το γάλα του γιου του. Έτσι, αποφάσισε να φτιάξει μια… αυτοσχέδια κουζίνα και μας έδειξε στα stories του τι ακριβώς έκανε.

Η κακοκαιρία “Ελπίδα” έχει ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο. Εκτός απ’ τους ανθρώπους που έμειναν για πολλές ώρες αποκλεισμένοι στους δρόμους, πολλά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα, με τα προβλήματα μάλιστα να συνεχίζονται.

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ, αλλά και να μπορέσει

να ταϊσει την οικογένειά του, ο Άκης Πετρετζίκης, που έμεινε κι εκείνος χωρίς ρεύμα, έφτιαξε μια αυτοσχέδια κουζίνα γύρω από μια σόμπα.

Έτσι κατάφερε να ζεστάνει το φαγητό για να φάνε, αλλά και να φτιάξει το γάλα για τον γιο του Αχιλλέα.

Ο γνωστός σεφ μοιράστηκε πλάνα απ’ την αυτοσχέδια κουζίνα με τους followers του στο Instagram, με τον ίδιο να λέει στα stories του:

Εν έτει 2022 έχει αναπτυχθεί η επιστήμη τόσο πολύ πια που εκεί που δεν είχαμε ταχυφούρνο τον κάναμε. Κάτω βρίσκεται η σούπα, και νερό για να φτιάξουμε το γάλα του μικρού…Η φάση είναι πολύ γκουρμέ. Βραβείο ευρεσιτεχνίας…

Ο Άκης Πετρετζίκης πόσταρε φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την βάφτιση του μικρού Αχιλλέα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Άκης έμεινε χωρίς ρεύμα και μας δείχνει την αυτοσχέδια κουζίνα που έφτιαξε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άκης,akis