Διακοπές με τα παιδιά; Όσα πρέπει να έχεις μαζί σου!

15:45 17/7/2019 - Πηγή: iPop

Το να ταξιδεύεις με τα παιδιά μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά αν είσαι καλά προετοιμασμένος, όλα θα πάνε καλά και θα το διασκεδάσετε και οι δύο! Διακοπές με τα παιδιά; Κανένα άγχος!

Οι διακοπές με τα παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα σας φέρει πιο κοντά, θα ενισχύει την μεταξύ σας επικοινωνία και θα σας δέσει ακόμη περισσότερο.

Επειδή, όμως, τα παιδιά είναι… παιδιά, εσύ θα πρέπει να έχεις φροντίσει για όλα!

Διακοπές με παιδιά; Όσα πρέπει να έχεις μαζί σουΑντηλιακό

Οπωσδήποτε! Πρέπει να έχεις ένα τσαντάκι με αντηλιακό προσώπου

και σώματος κατάλληλο για τα παιδιά. Βρες ένα που να μην έχει χημικά κι εφάρμοσε στο παιδί σου ανά τακτά διαστήματα.

Και μετά προστάτευσε και τον εαυτό σου.

Μαντηλάκια

Γνωρίζεις πως αν έχεις παιδιά, πρέπει να έχεις μαζί σου μωρομάντιλα! Το παγωτό θα λιώσει ξαφνικά πάνω στα χέρια και τη μπλούζα του παιδιού και τότε τι κάνεις; Θα πέσει κάτω και θα χτυπήσει, θα λερωθεί, επομένως εσύ θα πρέπει να φροντίσεις για την καθαριότητά του. Κι ένα μαντηλάκι είναι η πιο εύκολη λύση.

unsplash/Ben White«Φαρμακείο»

Ένα «φαρμακείο» είναι απαραίτητο κάθε φορά που ταξιδεύεις. Από τσιμπήματα μέχρι μικρο-τραυματισμούς, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος… Και πρέπει αυτό το «φαρμακείο» να έχει τα βασικά για κάθε περίπτωση.

Δεν θέλεις να τρέχεις και να μη… φτάνεις.

Διασκέδαση

Τα παιδιά κουράζονται και βαριούνται εύκολα. Και η πιο συχνή ερώτηση που σε ρωτάνε κάθε… λεπτό, είναι «φτάνουμε;, φτάνουμε;». Είναι καλό, λοιπόν, να πάρεις τα αγαπημένα τους παιχνίδια και πράγματα που θα τα κρατήσει απασχολημένα μέχρι να φτάσετε στον προορισμό μας.

Και μην ξεχάσεις μερικά σνακ!

unsplash/Jude BeckΡουχαλάκια

Είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου πολλές αλλαξιές γιατί όπως είπαμε τα παιδιά λερώνονται εύκολα κι επειδή δεν θα έχεις πλυντήριο… πρέπει να έχεις πολλά ρουχαλάκια μαζί σου.

Κι αν πάλι δεν σου φτάσουν, τότε μπορείς να πλύνεις κάποιο μπλουζάκι στο χέρι!

Photo: unsplash/JESHOOTS.COM

Το άρθρο Διακοπές με τα παιδιά; Όσα πρέπει να έχεις μαζί σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα