Η εγκυμονούσα βουλευτής που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία! | Photos

12:13 17/7/2019 - Πηγή: iPop

Η ορκωμοσία της νέας Βουλής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης και οι «300» έδωσαν όρκο άλλοι θρησκευτικό κι άλλοι πολιτικό. Αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Άννα Ευθυμίου, η εγκυμονούσα βουλευτής!

Ποια είναι η εγκυμονούσα βουλευτής, Άννα Ευθυμίου που ορκίστηκε με φουσκωμένη την κοιλίτσα και δεν πέρασε απαρατήρητη; Η κα Ευθυμίου εκλέχθηκε στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης κατά τις εθνικές εκλογές

της 7ης Ιουλίου με τη ΝΔ και εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο την Τετάρτη με φουσκωμένη την κοιλιά!

Η Άννα Ευθυμίου διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν τη σταμάτησε απ’ το να δώσει τον προεκλογικό της αγώνα και τελικά να τα καταφέρει και να μπει στη Βουλή. Και είναι μια από τις 61 γυναίκες που τελικά κατάφεραν και εκλέχθηκαν και ορκίστηκαν σήμερα.

Η Άννα Ευθυμίου είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο αλλά προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της. Η ίδια έχει ήδη έναν 6χρονο γιο, τον Χρήστο και τώρα διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε έναν μήνα περίπου θα κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της. Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο σύζυγός της με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 7 χρόνια, είναι το στήριγμά της, είναι αυτός που πάντα τη βοηθά και της συμπαραστέκεται.

Η Άννα Ευθυμίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή της είναι από τα Γρεβενά. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ και από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ.

Από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2010 διετέλεσε Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας στη Γραμματεία Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας, υπεύθυνη για τα θέματα Βορείου Ελλάδος. Στο τελευταίο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, το πιο νεαρό σε ηλικία.

Από τον Ιανουάριο του 2011 έχει οριστεί Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας στη Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων, υπεύθυνη για τα θέματα Βορείου Ελλάδος ενώ από το 2011 είναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ήταν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

Photo: Eurokinissi

Το άρθρο Η εγκυμονούσα βουλευτής που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
| Photos,