Τα νέα emojis σε Android και iOS θα τα αγαπήσεις!

11:11 17/7/2019 - Πηγή: iPop

Σήμερα 17 Ιουλίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Emoji! Γιατί γιορτάζουμε αυτήν την ημέρα δεν έχουμε ιδέα, αλλά τα νέα emojis σε Android και iOS σίγουρα θα τα αγαπήσεις!

Προς τιμήν της ημέρας, Apple και Google μοιράστηκαν μαζί μας τα νέα emojis

που έρχονται τους επόμενους μήνες και πραγματικά θα σε ενθουσιάσουν. Γιατί; Γιατί γίνεται ένα ακόμη βήμα προς τη διαφορετικότητα!

Και οι δύο εταιρίες προσθέτουν περίπου 60 νέα emojis συνολικά και το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία. Αρχικά, και οι δύο εταιρίες αναθεωρούν και αναβαθμίζουν τα emojis με τα ζευγάρια που κρατιούνται χέρι-χέρι, ώστε να μπορούμε να κρατάμε το χέρι οποιουδήποτε θέλουμε, ανεξαρτήτως φύλου ή τόνου δέρματος.

Την ίδια στιγμή, η Google σημειώνει πως από το Android Q κάθε emoji που δεν έχει ένα συγκεκριμένο φύλο, όπως «αστυνομικός» ή «κομμωτής» και 51 ακόμη, θα μπορείς να τα πιέζεις και να επιλέγεις εσύ μια ανδρική ή γυναικεία φιγούρα αναλόγως με το τι προτιμάς.

Και οι δύο πλατφόρμες, θα δώσουν νέα εικονίδια για άτομα με αναπηρία, έναν κύριο σε καροτσάκι, ανθρώπους που περπατούν με τη βοήθεια ειδικών ραβδιών και νέους με βαρηκοΐα.

«Το να γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα σε όλες τις μορφές της είναι βασικό για τις αξίες της Apple», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, προσθέτοντας πως «αυτές οι νέες επιλογές βοηθούν να συμπληρωθεί ένα σοβαρό κενό στο πληκτρολόγιο των emoji». Στα εικονίδια περιλαμβάνονται ακόμα ένας σκύλος – οδηγός, ένα ανδρόγυνο που περπατά με ειδικά ραβδιά για ανθρώπους με προβλήματα όρασης και προσθετικά μέλη.

Παράλληλα, θα προστεθούν νέα ζωάκια, όπως flamingo και ουρακοτάγκος, νέα ρούχα και ένα emoji που θα ορκιζόμασταν πως υπήρχε αλλά πέσαμε «έξω»: Το εικονίδιο που… χασμουριέται! Και αυτό προστίθεται και κάτι μας λέει πως όλα τα νέα emojis θα τα χρησιμοποιήσουμε!

Το άρθρο Τα νέα emojis σε Android και iOS θα τα αγαπήσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα